Luotettava vertailu.

Valitse paras laina 10 000€

Lainaa 10 000€

Varmista paras laina 10 000€

10 000€ on rahasumma, jota lainattaessa kannattaa käyttää aika myös vertailuun. Me teemme kuitenkin kilpailuttamisesta erittäin helppoa ja voit hakea edullisinta lainaa vain yhdellä hakemuksella. Aloita vertailu alapuolelta.

Lainasumma

10 000

Laina-aika

3 vuotta

kuukausierä alkaen 299€/kk

Kilpailutuksen tarjoaa TV:stä tuttu

Omalaina kilpailutus

Maksuttomalla lainahakemuksella tarjouksia jopa yli 20 eri palvelusta

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään

Vertaile itse saamistasi lainatarjouksista se paras

Voit myös kokeilla seuraavia lainatapoja.

1. Vaihtoehto

Omalaina

Vertaa lainan hinta jopa 25 eri lainapalvelusta vain yhdellä hakemuksella

2. Vaihtoehto

Zmarta

Vertaa yli 20 lainapalvelu vain yhdellä hakemuksella

3. Vaihtoehto

Rahalaitos

Vertaa parhaat lainat nopeasti kilpailuttamalla ne Rahalaitoksella

4. Vaihtoehto

Sortter

Sortterilta saat aina parhaan koron takuun lainallesi vertaamalla yli 20 eri lainapalvelua

Kilpailuta 10 000€

1

Valitse sopiva takaisinmaksuaika

2

Saat alustavan arvion kuukausierästä

3

Tee lainahakemus

4

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Laina 10 000 euroa

Mistä on mahdollista saada paras 10 000 euron laina?

Yhtä tyhjentävää vastausta tähän tuskin on, mutta parhaan mahdollisen lainan löytää kilpailuttamalla ja vertaamalla eri lainapalveluita keskenään. Internetissä toimii tänä päivänä yhä useampi lainantarjoaja, joten vertailtavaa kyllä riittää. Lainanhakijan vastuulla on löytää niiden joukosta juuri se lainapalvelu, jonka myöntämä 10 000 euron laina sopii parhaiten lainanhakijan tilanteeseen.

Huolellisella vertailulla, voi 10 000 euron lainassa säästää kuukausittain useamman kympin. Ja koska kyseessä  on jo merkittävän suuri lainasumma, voi hyöty olla jopa satoja, ellei tuhansia euroja. Mutta koska kuten kaikessa netissä olevasta tiedosta, kannattaa pikavippifirmoja tutkia ja vertailla terveellä kriittisyydellä.

10 000 euron laina, niin suurta lainasummaa ei joka päivä halua kohdalleen. Mutta silloin kun sen ottaminen tulee ajankohtaiseksi, on lainaehtojen oltava riittävän hyvät. Toisin kuin pankkilainoissa,  10 000 euroa lainaa haettaessa ei vaadita vakuuksia, eikä takaajia. Saattaa kuulostaa hurjalle, mutta näin tosiaan on. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että 10 000 euron hakeminen verkossa toimivista lainapalveluista on kalliimpaa kuin vastaavan lainasumman hakeminen pankista. Huonolla vertailulla, pahimmillaan jopa merkittävästi kalliimpaa.

10 000 euron lainasumman kohteena voi olla hakijasta riippuen, oikeastaan mikä tahansa. Mutta jos mietitään hetki sijoituksen kannattavuutta, on hyvä huomioida että esimerkiksi uuden auton rahoittaminen pikavipillä tai joustoluotolla, ei ehkä ole se kaikkein kannattavin ratkaisu pitkässä juoksussa. Tunnetusti auton arvo laskee välittömästi kun ajat auton ulos autoliikkeeestä, tai kun autonperävalot himmenevät horisonttiin.

Siksi ennen 10 000 euron lainan nostamista, kannattaa laskea että auton arvo ei laske nopeammin kuin itse lainanlyhennys. Tai vastaavasti, onko järkevää remontoida asunnon keittiö, ja maksaa 10 000 euron lainaa seuraavat 10 vuotta takaisin. Yleinen mielipide voisi olla että ei ole. Mutta viime kädessä jokainen tekee itse päätöksen siitä mikä on kannattavaa ja mikä ei. Pääasia lienee se,että pystyy maksamaan 10 000 euron kivuttomasti ajallaan pois, eikä lainasumma aiheuta maksuvaikeuksia nyt eikä tulevaisuudessa.

Esittelemme alapuolella muutaman vaihtoehdon 10 000 euron lainantarjoajista, muista kuitenkin tarkistaa aina ajankohtaiset lainaehdot ja tarjouksen lainantarjoajan omilta sivuilta.

Bank Norwegian myöntää 10 000 euron lainaa, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. 10 000 euron lainalle, korko on minimissään 8,99%. Lopullinen korko määräytyy henkilökohtaisesti, vasta luottohakemuksen teon yhteydessä. Bank Norwegianilla lainanhakijan vähimmäisikä on 23-vuotta. Luottohakemuksen tekeminen onnistuu täysin sähköisesti Bank Norwegianin omilla verkkosivuilla. Bank Norwegianin 10 000 euron lainalla voit rahoittaa asunto, remontti tai autolainaa. Bank Norwegian nousi lyhyessä ajassa yhdeksi Suomen suosituimmista lainantarjoajista. Selkeät ja edulliset lainatuotteet ovat olleet Suomalaisilla lainamarkkinoilla vuodesta 2015. Mikäli lainantarve on vielä suurempi, myöntää Bank Norwegian lainaa aina 60 000 euroon asti. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia, eikä takuita. Voit pyytää Bank Norwegianilta ilmaisen 10 000 euron lainatarjouksen, ilman että se sitoo sinua mihinkään!

Fellow Finance tarjoaa uudenlaisen tavan 10 000 euron lainan ottamiseen. Toisin kuin perinteisillä lainapalveluilla, lainanhakija voi itse vaikuttaa lainan korkoon ja takaisinmaksuaikaan. Fellow Finance tarjoaa 10 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takuita. Lainan voi saada parhaimmillaan jopa 8% korolla, lainaajana toimii toinen yksityishenkilö joka sijoittaa omaa pääomaansa. Kyseessä on Suomessa vielä suhteellisen tuntematon vertaislainan muoto. Fellow financen kautta hyväksytty  10 000 euron lainasumma voi olla tunnin kuluessa lainanhakijan tilillä. Koska kyseessä on yli 2000 euron lainasumma , täytyy lainanhakijan toimittaa lainapäätöstä varten kopio palkkatuloistaan, verotuspäätös sekä verotuspäätöksen erittelyosan.

10 000 euron laina

10 000 euron lainasumman ottaminen vaatii tarkat laskelmat siitä, että luotonhakijan maksukyky säilyy. Eikä uusi 10 000 euron lainasumma aja hakijaansa taloudellisiin vaikeuksiin. 10 000 euron lainanhakuvaiheessa, lainanhakija joutuu antamaan selvityksen sen hetkisestä taloudellisesta tilanteestaan. Siihen kuuluu muun muassa muiden lainojen määrä, ja kuinka paljon näitä joudutaan kuukaudessa lyhentämään. Suositeltavaa on ettei lainojen yhteiskustannukset ylittäisi yli 40% kuukausitulosta. Mikäli prosenttiosuus on suurempi, on vaarana ajautua maksuvaikeuksiin pienemmästäkin lisäkulusta.

Vertaillessa 10 000 euron lainasumman tarjoajia, on hyvä perehtyä lainapalveluiden etusivulla olevaan lainalaskuriin.

Laskurista selviää yksinkertaisen helposti se, kuinka suuri merkitys laina-ajalla on lainan kuukausierään. Mitä suuremman kuukausittaisen lainanlyhennyksen pystyt hoitamaan, sitä lyhyempi on 10 000 euron lainanlyhennysaika. Ja vastaavasti mitä lyhyempi laina-aika on kyseessä, sitä vähemmän joudut maksamaan lainasumman korkoja ja kuluja. Siksi pohtiessasi 10 000 euron lainaa, pyri siihen että maksaisit lainasumman mahdollisimman nopeasti pois. Yllättävissä tilanteissa, voit anoa lainapalvelulta lyhennysvapaata kuukautta tai vaihtoehtoisesti eräpäivän siirtoa.

Tällöin kannattaa olla yhteydessä lainatarjoajaan mahdollisimman nopeasti, ettei lainalyhennykset pääse erääntymään ja maksettavaksi tulee turhia viiden euron maksumuistutuksia.

Kilpailuttamalla eri lainapalveluita, voit säästää selvää rahaa jopa useita kymmeniä euroja kuukaudessa. Ja koska 10 000 euron lainasumman takaisinmaksuaika on usein useita vuosia, voi säästetty rahasumma olla vuositasolla jopa useita satoja ellei jopa tuhansia euroja. Siksi vertaa ja kilpailuta itsellesi paras 10 000 euron laina!

@ Copyright2020 https://www.kilpailutalaina.fi