Aasa laina

Kuka voi hakea lainaa Aasalta?

Aasalta voi hakea lainaa kuka tahansa yli 20 vuotias Suomen kansalainen. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että sinulta vaaditaan säännöllisiä tuloja sekä moitteettomia luottotietoja, jotta Aasa myöntää lainaa sinulle

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Aasa myöntää lainaa 2000 -- 5000€ ja takaisinmaksuaikaa lainalle saa maksimissaan 2 vuotta.

Miten voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa tekemällä lainahakemuksen Aasan sivustolla. Sivustolle pääset ylhäällä olevasta nappulasta, josta pääset hakemaan lainaa.

Milloin voin hakea lainaa Aasalta?

Voit hakea lainaa Aasalta 24 tuntia jokaisena päivänä. Hakemukset kuitenkin käsitellään toimistoaikana,joten lainan myöntämisessä saattaa kestää riippuen lainahakemuksen tekoajasta.

Miksi en saa myöntävää lainapäätöstä?

Lainan hylkäys saattaa johtua useista syistä, mutta useimmiten seuraava kaksi syytä ovat hylätyn lainapäätöksen takana.

  • Sinun luottotiedot eivät ole kunnossa. ( Asiakastieto Oy:m rekisterissä on rekisteröity maksuhäirintä)
  • Sinulle tehty riskianalyysi on liian korkea, jotta laina voidaan myöntää sinulle. Tarkempia syitä voit tiedustella lainanantajalta, mutta heillä ei ole velvollisuutta kertoa sitä sinulle.

Tutustu tarkemmin Aasa lainaan

Aasa laina on hyvinkin selkeä kulutusluotto sen keskittyessä melko suppeaan laina valikoimaan. Sen haittapuolena on kuitenkin korkea järjestelypalkkio, joka tekee sen kulutusluotoista kalliimma puoleisia. Tarkasta alapuolelta milloin Aasa laina voi palvella sinun etujasi.

Aasan lainapalvelu kuuluu Aasa OY rahoitusyritykseen ja sen tehtävänä on tarjota lainaa kulutusluottoina ilman vakuuksia. Se on keskittynyt melko kompaktin kokoisiin lainoihin, sillä sen kulutusluotot ovat kooltaan 2000 -- 5000€. Lainaa on mahdollisuus hakea kun hakija ylittää Aasan vaatiman 20-vuoden ikärajan. Lisäksi hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa sekä hänellä ei saa olla merkintöjä luottotiedoissa. Kulutusluoton hakeminen vaatii myös säännöllisiä tuloja, joihin ei kuitenkaan ole mitään pysyvää rajaa. Normaalisit kulutusluotoissa kuitenkin vaaditaan vähintään 1200€ kuukausituloja. Voit kuitenkin aina tehdä ilmaisen lainahakemuksen ja näin saat selville millaisen riskianalyysin saat itsellesi.

Mistä ja miten hae Aasa lainaa?

Aasan kulutusluoton saat haettua luonnollisesti heidän kotisivuiltaan, jonne pääset siirtymään tämä sivun ylälaidassa olevasta nappulasta. Kulutusluottoa on helppo hakea netissä täytettävällä lainahakemusella ja luottopäätöksen saa yleensä hyvin nopeasti tietoonsa. Luottopäätöskään ei sido sinua vielä mihinkään, sillä luottopäätöksen jälkeen sinua tulee vielä allekirjoitaa lainasopimus. Tämä hoidetaan sähköisesti tai paperiversiona. Kun lainasopimus on kirjoitettu, sovittu lainasumma siirtyy tilillesi.

Aasan hinnasto

Aasan kulutusluotoilla on maltillinen 24,9% korko johon tulee lisäkisi 18€ suuruinen tilinhoitomaksu jokaisena maksukuukautena. Kalliin kulutusluoton Aasasta tekee kuitenkin sen erittäin korkea järjestely palkkio, joka on suuruudeltaan 399€. Tämä vuoksi Aasaa voidaan pitää kalliina kulutusluottona sillä sen todellinen vuosikorko ylittää 100%, kun siihen lasketaan mukaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

Tästä syystä Aasan lyhyemmät lainat eivät missään nimessä ole kannattavia, sillä erittäin korkea järjestelypalkkio nostaa niiden vuosikorkoa liian paljon. Tässä tapauksessa onkin fiksumpaa katsella muita kulutusluottoja, jotka löydät kaikki tämän sivuston kautta vertailemalla etusivun kautta kaikki mahdolliset lainat.

Miksi sitten ottaisin Aasalta kulutusluottoa?

Aasalta ei välttämättä kannata ottaa lainaa sen hinnan takia, mutta se on kuitenkin luotettava Suomalainen lainanantaja,joten jos et joista syystä saa muista palveluista lainaa tai et sitä syystä toisesta halua, niin Aasa on luotettava vaihtoehto. Aasalta on turvallista, hakea kulutusluottoa sillä kaikilla lainoilla on 18 päivän peruutusoikeis. Tämä on 4 päivää enemmän kuin laki määrää, joten sitä voidaan pitää Aasan etuna. Huomaa kuitenkin että tältäkin ajalta asiakkaan on maksettava vuosikoron mukainen korko, joten täysin ilmaiseksi et voi lainaa enään peruuttaa.

Voit nyt itse valita haluatko hakea kulutusluoton Aasalta vai olisiko jokin toinen lainapalvelu sittenkin parempi vaihtoehto. Mikäli valintasi kohdistuu Aasaan, niin siirry hakemaan lainaa heiltä tämä sivun ylälaidasta löytyvästä nappulasta tai vaihtoehtoisesti voit jatkaa paremman lainan etsintää tämän sivuston monien lainapalvelujen seasta.

Sisällysluettelo

Kuka voi hakea lainaa Aasalta?
Kuinka paljon voin hakea lainaa?
Miten voin hakea lainaa?
Milloin voin hakea lainaa Aasalta?
Miksi en saa myöntävää lainapäätöstä?
Tutustu tarkemmin Aasa lainaan
Mistä ja miten hae Aasa lainaa?
Aasan hinnasto
Miksi sitten ottaisin Aasalta kulutusluottoa?

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi