Ainalaina laina

Ainalaina

Lainan hakeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja voit tehdä lainahakemuksen täysin sähköisesti. Sinä saat päättää mihin lainaa käytät, sekä kuinka paljon ja minkäkokoisissa erissä lainaa nostetaan. Lainapäätöksen hakeminen on ilmaista, ja hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis hakea lainaa, ja päättää luoton käytöstä vasta myöhemmin.

Ainalaina on auttanut rahapulassa olevia Suomen kansalaisia jo vuodesta 2006, luotonantajana toimii OY Netford Capital Ltd. Yritys myöntää lainaa yksityishenkilöille, joiden raha-asiat ovat kunnossa. Luottotietojen puuttuminen aiheuttaa lähes poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen. Saat tarvittaessa Ainalainasta henkilökohtaista asiakaspalvelua, joko lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia tai soittamalla.

Ainalaina- vastuullista lainaamista Ainalaina lainaa vastuullisesti, henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lainapäätöksen saaminen ei maksa hakijalleen mitään, eikä Ainalainalla ole tilinhoito tai vuosimaksua mikäli et käytä lainaa. Lainan maksut käynnistyvät vasta siinä vaiheessa, kun teet ensimmäisen noston tilillesi. Korko nostetulle lainalle on 8,5%/kk 102% vuodessa. Lainan käsittelymaksu on 13% nostetusta lainasummasta, mikäli tilillä on avointa saldoa, tilinhoitomaksu on 5%/kk.

Ainalainan laina

Ainalainasta luoton hakeminen on turvallista, sillä lainaa myönnetään vain asiakkaille, joiden hakemuksen tiedot on mahdollista tarkistaa, sekä tarkistetut tiedot tukevat toisiaan. Lainahakemuksen yhteydessä luotonhakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla, kolmansina osapuolina, jotka pääsevät käyttämään asiakastietoja, ovat laskutus sekä perintätoimisto (tarvittaessa viranomaiset) Ainalainan 2000 euron hyväksytty luottopäätös ei sido hakijaansa mihinkään, ja lainaa voi nostaa yhdellä tai useammalla kerralla.

Ainalainaa voi hakea 21- vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, lainaa ei voida myöntää yli 65- vuotiaille. Lainanhakijalla on oltava riittävä takaisinmaksukyky, jotta hän pystyy maksamaan luoton ajallaan takaisin. Ilman luottotietoja lainaa ei voida myöntää. Tämän lisäksi lainanhakijalla on oltava kiinteä katuosoite, sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Tästä huolimatta on hyvä varata rauhallinen hetki lainahakemuksen täyttämistä varten, ja tutustua rauhassa Ainalainan luottoehtoihin. Tutustu Ainalainan 2000 euron lainaehtoihin, tämän jälkeen siirry hakemaan lainaa Hae Lainaa sivulta. Mikäli et ole aiemmin hakenut lainaa Ainalainasta, on sinun tunnistauduttava sivuille omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jatkossa sivuille kirjautuminen tapahtuu henkilötunnuksella sekä salasanalla. Täytä huolellisesti kaikki lainahakemuksessa kysytyt kohdat, vajaat tai virheelliset tiedot aiheuttavat lainahakemuksen hylkäämisen. Lainahakemuksessa sinun on myös tutustuttava rauhassa vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, saat tietää välittömästi onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty. Mikäli lainahakemuksesi on hyväksytty, voit siirtää rahaa käyttöösi Tilinhallinta-sivulta 50 -- 2000 euroa. Siirrä luottoa tilillesi tarvittava määrä, ja rahat siirtyvät käyttötilillesi puolessa tunnissa.

Hylätty lainapäätös?

Syynä hylättyyn lainapäätökseen saattaa olla useampia. Hylätyn lainapäätöksen syynä voi olla ikä, lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, sekä enintään 65- vuotias. Tällä halutaan varmistaa, että liian nuori ei ajautuisi mahdollisiin maksuvaikeuksiin. Lisäksi Ainalaina haluaa varmistaa lainan takaisinmaksun, asettamalla lainanhakijalle yläikärajan, 65- vuotta. Lainapäätös saattaa tulla hylättynä sen vuoksi että lainahakemuksessa on virheellisiä tietoja, esimerkiksi virheelliset henkilötunnus tai nimitiedot. Lainanhakijan luottohäiriömerkintä aiheuttaa lähes poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen, sekä se että lainanhakijalla on vielä edellinen laina maksamatta tai laina on maksettu myöhässä. Voi myös olla, että laina on maksettu ajallaan takaisin, mutta se ei ole vielä kirjautunut järjestelmään. Ainalaina tekee lainanhakijalle riskiarvion, ja tämän mukaan tehdään päätös, voiko lainaa myöntää vai ei. On kaikkien etu, että laina voidaan maksaa takaisin ajallaan, eikä se aiheuta lainahakijalle maksuvaikeuksia eikä luottotappioita luotonmyöntäjälle.

Sisällysluettelo

Ainalaina
Ainalainan laina
Hylätty lainapäätös?

@ Copyright2020 https://www.kilpailutalaina.fi