Avippi laina

Avippi

Luotonsaajan valinnan mukaan lainan takaisinmaksuaika on joko 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Takaisinmaksuaika riippuu lainasumman suuruudesta. Voit tarkistaa lainasumman kokonaiskustannukset sekä lainan takaisinmaksuajan helposti Avipin etusivulla olevalla lainalaskurilla. Lainaa voi hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n sekä Bisnode Finland Oy:n ylläpitämästä luottotietorekisteristä. Lainahakemusta varten lainanhakijan on tunnistauduttava Avipin verkkosivuilla omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai käytössä olevalla matkapuhelinnumerolla. Lainan takaisinmaksu on hyvä ajoittaa esimerkiksi palkkapäivään, jolloin lainan takaisinmaksu aiheuttaa mahdollisimman vähän vaikeuksia. Valitse itsellesi sopiva lainasumma, sellainen että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun kivuttomasti. Tähän auttaa muun muassa määrittelemällä lainasumma sopivan suuruiseksi, sekä valitsemalla lainalle riittävän pitkä takaisinmaksuaika. Voit hakea Avipistä lainaa 20 eurosta aina 2250 euroon asti. Sinun ei tarvitse selvittää lainahakemuksessa mihin tarkoitukseen haet lainaa. Oli kyseessä sitten äkillinen auton korjauslasku, hammaslääkärilasku tai kodin remonttia varten tarvittava rahoitustarve. Voit hakea Avipin lainaa nopeasti ja helposti. Tee lainahakemus netissä, sinun ei tarvitse jonottaa pankkikonttoriin tai kuunnella pitkästyttävää jonotusmusiikkia, tee lainahakemus juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Tee lainahakemus näin:

  • Pohdi tarvitsetko todelle lainaa?
  • Mene Avipin verkkosivuille, ja tarkista tarvitsemasi lainasumman suuruuden mukaan kertyvät lainakustannukset. Lainalaskuri kertoo sinulle hakemasi lainasumman kokonaiskustannukset, mikä on lainan takaisinmaksettava summa. Lainasumman koron vuodessa sekä lainan nostopalkkio. Määrittele sinulle sopiva lainasumma sekä sille sopiva takaisinmaksuaika. Voit hakea lainaa 20 -- 2250 euroon asti, lainan takaisinmaksu aika vaihtelee lainan suuruuden mukaan 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokauden mukaan.
  • Klikkaa "Hae Lainaa"
  • Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua lainasivuille omalla matkapuhelinnumerolla sekä henkilökohtaisella PIN-koodilla. Uudet asiakkaat kirjautuvat lainahakemuksen täyttämistä varten omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla
  • Täytä lainahakemuksessa kaikki siinä kysytyt kohdat, huolellisesti! Virheelliset tai puutteelliset tiedot lainahakemuksessa aiheuttaa lähes poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen. Klikkaa " Hae Lainaa" Huomioi että lähettämällä lainahakemuksen sitoudut Avipin sopimusehtoihin.
  • Saat tietää lainapäätöksen lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Hyväksytyssä lainapäätöksessä saat tietää tekstiviestillä, milloin rahat ovat siirtyneet tilillesi. Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä kello 7.00- 23.00 välillä. Pankistasi riippuen, rahojen siirtymiseen saattaa mennä muutamasta minuutista aina parin pankkipäivään.

Avipin lainaehdot

Lähettämällä Avipin lainahakemuksen sitoudut yrityksen asettamiin lainaehtoihin. Lainaehdoissa määritellään muun muassa se, että lainanhakijan oltava vähintään 18-vuotias. Tätä nuoremmille ei Suomen lain mukaan saa myöntää lainaa/pikavippejä. Lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, maksuhäiriömerkinnät tai menetetyt luottotiedot estävät lainan myöntämisen. Tunnistautumista varten lainanhakijalla on oltava toiminnassa oleva matkapuhelinliittymä, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Lainaa voidaan myöntää Suomen kansalaiselle, jolla on esittää vakituinen suomalainen kotiosoite.

Asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä arkisin Avipin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 10.00 -- 15.00, ota yhteyttä joko puhelimitse numeroon 0600 922 42 ( 2,95€/ min+ pvm) tai sähköpostilla palvelut@suomenrahoitusyhtio.fi

Tilisiirto

Avipin rahansiirrot tehdään päivittäin kello 7.00 -- 23.00 välillä. Riippuen siitä mikä pankki sinulla on kyseessä, saattaa rahojen siirtymiseen mennä 1-2 pankkipäivää. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen luotto maksetaan asiakkaan tilille välittömästi, ja asiakas saa tiedon tekstiviestillä, kun luottosumma on siirretty hänen ilmoittamalleen tilille. Avipin limiitti on jatkuva luotto, jota voi saada maksimissaan 2250 euroon asti, luotto on asiakkaan jatkuvassa käytössä. Kun edellinen luotto on maksettu ajallaan kokonaisuudessaan takaisin, voi asiakas hakea Avipiltä uutta lainaa.

Sisällysluettelo

Avippi
Tee lainahakemus näin:
Avipin lainaehdot
Asiakaspalvelu
Tilisiirto

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi