Bigbank laina

Kuka voi hakea?

Bigbankilta saat kulutusluottoa kun olet yli 22 vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi sinun luottotiedot pitää olla moitteettomat sekä kuukausittaiset tulosi pitää ylittää 1200€/kk.

Kuinka paljon on mahdollista lainata?

Bigbankilta saa hyvin monipuolisesti erilaisia kulutusluottoja. Sinun on mahdollista hakea lainaa 2000 -- 20 000€, joten valinanvaraa riittää. Takaisinmaksuaikakin on joustava, sillä voit valita takaisinmaksuajan 6 ja 120 kuukauden väliltä.

Miten haen lainan?

Lainan haku onnistuu erittäin helposti täyttämällä verkkolainahakemus Bigbankin sivuilta. Sivustolle pääset siirtymään tämän sivun ylälaidassa sijaitsevasta nappulasta.

Miksei minulle myönnetä lainaa?

Lainan hylkääminen on melko yleistä varsinkin näin isoissa summissa ja siihen on pääasiassa kaksi syytä.

-- Luottotiedoissasi on merkintä joka estää lainan myöntämisen

-- Sinun kuukausittaiset tulot eivät ole riittävät, jotta voit hakea kulutusluoton

Lisäksi muistakin syistä lainanhakeminen voidaan hylätä, mutta nämä kaksi syytä ovat ehdottamasti yleisimmät.

Lisää tietoa Bigbank lainasta

Bigbank on melko uusi toimija Suomen lainamarkkinoilla ja se on alunperin virolainen yritys. Tällä hetkellä Bigbank toimii kuudessa eri maassa ja esimerkiksi Nopsalaina kuuluu myös heidän konserniinsa. Suomessa Bigbank keskittyy myöntämään tällä hetkellä monipuolisiin lainoihin sekä talletustileihin.

Bigbankin monipuoliset lainat

Bigbank tarjoaa lainoja erittäin suurella skaalalla ja sen lainatarjonta onkin yksi monipuolisimmista kun puhataan kulusluoton suuruisista lainoista Suomessa. Lainaa on mahdollista hakea alkaen 2000€ ja suurimmillaan voit saada 20 000€ kulutusluoton. Huomaa kuitenkin, että Bigbank vaatii yhteihakijan, kun lainattava summa ylittää 10 000€ ja sama pätee myös kun luotolla on yli 72kk maksuaika. Yhteishakijan hakiessa lainan myöntäminen voi kuitenkin olla todennäköisempää kuin yksin haettaessa.

Hinnasto

Bigbankin todellininen vuosikorko vaihtelee aina hakijan mukaan, mutta esimerkiksi 6 000€ kulutusluotto 5 vuoden maksuajalla saa noin 19,5€ todellisen vuosikoron. Tarkkaa korkoa on kuitenkin mahdoton kertoa, sillä kuten edellä mainitiiin niin lopullinen korko on aina yksilöllinen jokaiselle hakijalle. Bigbank myöskin veloittaa aina avausmaksun jonka suuruus on 95 -- 195€ ja sen suuruus riippuu sinun hakemasi kulutusluoton suuruudeesta.

Bingbankilta saat tyytyväisyystakuun lainoille

Laki määrää kaikille lainoille aina 14 vuorokauden palautusoikeden, mutta Bigbank on pistänyt tästä vielä paljon paremmaksi. Sen tyytyväisyystakuu tarjoaa heidän asiakkailleen 60 vuorokautta aikaa maksaa kulusluotto takaisin ilman että siitä syntyy mitään ylimääräisiä kuluja.

Tyytyväisyystakuu on myöskin ennekaikkea hyvin helppo aktivoida, sillä se hoituu soittamalla Bigbankin asiakaspalveluun. Tämän jälkeen sinulle annetaan viisi päivää aikaa maksaa laina pois kokonaisuudessaa. Tätä tyytyväisyystakuuta sinulla on mahdollisuus käyttää kerran kolmen vuoden sisällä.

Talletustilit

Bigbankin tarjonta ei rajoitu pelkästää lainoihin vaan sen tarjoaa asiakkailleen myös talletustilejä. Sen talletustulit ovat myöskin hieman erilaisia, kuin mihin Suomessa normaalisti ollaan totuttu. Ero on nimittäin se että näillä talletustileillä on kiinteä korko, joka pysyy samana kokoajan riippumatta mitä maailmalla tapahtuu. Tämä tarjoaa ajoittain erittäin matalia korkoprosentteja kuten esimerkiksi tämän hetkisessä maailmantilanteessa.

Pienin summa mitä voit tallettaa tilille on 1000€. Sinulta ei myöskään peritä avausmaksua eikä tili sisällä minkäänlaisia hallinointikuluja. Huomioitavaa on kuitenkin että mikäli lopetat määräaikaisen talletustilin ennenaikaisesti, niin sinulta peritään 2% maksu talletuksen koosta.

Yleisesti ottaen Bigbankin talletustilejä voidaan pitää erittäin tuottoisina, kun niitä verrataan muihin Suomen markkinoilla toimiviin lainanantajiiin. Tämä fakta on myöskin tuonnut Bigbankille erinäköisiä palkinotja tunnetuilta talousmedioilta.

Voit nyt siirtyä tämän sivun ylälaidasta Bigbankin sivulle hakemaan kulusluottoa tai talletustiliä. Mikäli et ole vielä varma onko tämä kulutusluotto sopiva sinulle, niin jatka eri lainapalvelujen tutkimista meidän sivustollamme.

Sisällysluettelo

Kuka voi hakea?
Kuinka paljon on mahdollista lainata?
Miten haen lainan?
Miksei minulle myönnetä lainaa?
Lisää tietoa Bigbank lainasta
Bigbankin monipuoliset lainat
Hinnasto
Bingbankilta saat tyytyväisyystakuun lainoille
Talletustilit

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi