Credit24 laina

Kenelle Credit24 myöntää pikavippiä?

Pikavippiä myönnetään kaikille yli 19 vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lisäksi sinulta vaaditaan sinun nimissäsi olevaa matkapuhelin liittymää sekä säännöllisiä kuukausittaisia tuloja.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Credit24:ltä on madollisuus hakea monen suuruisia pikavippejä. Pienin mahdollinen haettava vippi on 50€ ja enimmillään sinulle myönnetään lainaa 3000€. Maksuaikaa saat monipuolisesti oman mielen mukaan 1 -- 24kk.

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavippiä on erittiäin helppo hakea Credit24 sivuston kautta. Sivustolle pystyt siirtymään tältä sivulta löytyvän nappulan avulla, joka sijaitsee sivun ylälaidassa. Pikavippi haetaan tunnistautumalla nettipankkitunnusten avulla Credit 24 palveluun, jossa täytät puuttuvat tietosi. Täytettyäsi kaikki tiedot ja hyväksyttyäsi lainaehdot, saat normaalista nostettua rahat tilillesi.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen voi aina tehdä ilmaiseksi täysin ilman kuluja.

Miksi en saa myöntävää lainapäätöstä?

Tässä yleisimmät syyt miksi et saa pikavippiä Credit24:ltä

  • Lainahakemuksen tiedoissa on puutteita tai virheitä.
  • Luottotiedoista löytyi merkintä.
  • Hakijalla on ollut merkittäviä vaikeuksia aikaisemman Credit24- ainan takaisinmaksussa.
  • Väestörekisterin tiedoista ei löydy hakijan osoitetietoja

Credit24 pikavippi tutuksi

Credit24 on kansainvälinen lainantarjoja joka toimii monessa eri maassa. Suomesa yritys toimii MCB Finance Finland Oy nimellä ja se on toiminut jo 2005 vuodesta alkaen. Sen ainoa tuote Suomessa on tällä hetkellä lainapalveluja tarjoava Credit 24. Yritys toimii tällä hetkellä työllistäjänä noin 10 -19 henkilölle Suomessa.

Credit24:lle voi antaa heti plussaa sen erittäin selkeistä sivustoista, jota valitettasti ei voi sanoa kaikista lainapalvelujen sivustoista. Tämä sivusto on kuitenkin hyvin helppokäyttöinen ja haluamasi pikavippi ja sen kulut on erittäin helppo laskea etusivulta löytyvästä lainalaskurista. Erittäin suuri plussa tulee myös siitä että lainalaskuri näyttää suoraan pikavipin hinnan. Toiminto joka puuttuu liian monelta lainantarjoajalta. Tämä antaa reilun ja luotettavan kuvan lainanatajasta.

Lainaa voi myöskin hakea erittäin joustavasti Credit24:ltä sillä voit hyvin vapaasti valita haluamasi lainasumman, sekä takaisinmaksujan.

Tuotteet

Credit24 on tehnyt muutoksen lainapalveluihinsa tänä vuonna ja tällä hetkellä se tarjoaa tuotetta nimeltään Joustolimiitti. Credit 24 mainostaa tuotetta yhtenä markkinoiden edullisimmista ja se pitääkin paikkansa eikä ole vain kaunis mainoslauselma.

Joustolimiitissä on kuusi eri tuotetta, jotka tarjoavat erisuuruisia luottorajoja. Ne ovat seuraavanlaiset:

  • Joustolimiitti Small: pikavippiä 250 euron luottorajalla
  • Joustolimiitti Basic: pikavippiä 500 euron luottorajalla
  • Joustolimiitti Bronze: pikavippiä 1000 euron luottorajalla
  • Joustolimiitti Silver: pikavippiä 1500 euron luottorajalla
  • Joustolimiitti Gold: pikavippiä 2000 euron luottorajalla
  • Joustolimiitti Platinum: pikavippiä 3000 euron luottorajalla

Jokaisella Joustolimiitillä on lisäksi oma takaisinmaksuaika, jonka mukaan voit määritellä minkälaisissa erissä haluat maksaa lainan takaisin. Tarkempaa tietoa takaisinmaksuajoista saat Credit 24 sivuston kautta. Huomaa myös että sinulta vaaditaa 19 vuoden ikää, jotta voit avata Joustolimiitti- tilin Credit24:lle. Lisäksi sinulla tulee olla vähintää 1200€ kuukausittaiset tulot ja sinun pitää todistaa tämä esimerkiksi palkka- tai eläketositteella.

Tämän tyyppinen laina on aina käytössäsi, sillä voit tehdä nostoja oman mielesi mukaan sinun luottorajaasi asti. Maksettuasi lainasumman takaisin, vapautuu kyseinen summa heti uudelleen haettavaksi. Näin ollen sinulla on aina käytössäsi pikavippi oman luottorajasi mukaan. Joustolimiitti siis mahdollistaa useamman samanaikaisen pikavipin hakemisen, kunhan kyseiset vipit eivät yhteenlaskettuna ylitä luottorajaasi.

Voit hakea pikavippiä minä tahansa vuorokauden aikana jokaisena päivänä viikossa. Asiakaspalvelu kuitenkin on avoinna vain maanantaista perjantaihin klo 09:00 -- 17:00.

Hinnasto

Credit24:n todellinen vuosikikorko esimerkikisi 1500€ lainalle 24kk maksuajalla on keskimäärin 41,87%. Tämä vuosikorko sisältää lainoihin lisättävän tilinhoitomaksun, joka on suurudeltaan 8,95€/kk.

Kaiken kaikkiaan Credit 24 tarjoaa yhtä markkinoiden edullisinta pikavippi, mikäli unohdetaan kuluttomat ensilainat. Yli kuukauden maksujalla Credit24 on kuitenkin ehdottomasta yksi parhaiste ellei paras vaihtoehto lainan hakemiseen. Voit itse tutustua Credit 24:n edullisiin hintoihin siirtymällä heidän sivustolleen tämän sivun ylhäältä löytyvästä nappulasta. Voit myöskin jatkaa pikavippien selaamista alapuolelle tai vaihtoehtoisesti tehdä vertaillun tietynsuuruisista pikavipeistä käytämällä pikavippikonettamme, joka löytyy sivuston pikavippi osiosta.

Sisällysluettelo

Kenelle Credit24 myöntää pikavippiä?
Kuinka paljon voin hakea lainaa?
Miten pikavippiä haetaan?
Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?
Miksi en saa myöntävää lainapäätöstä?
Credit24 pikavippi tutuksi
Tuotteet
Hinnasto

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi