Easycredit laina

Easycredit

Easycredit panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun, ja lainanhakijat voivat asioida Easycreditin asiakaspalvelun kautta maksutta. Easycreditin luotoissa on selkeät lainaehdot, ja asiakkaat tietävätkin jo lainanhakuvaiheessa lainan kokonaiskustannukset. Saat lainaa Easycreditiltä pitkällä laina-ajalla sekä pienillä kuukausierillä. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12- 98 kuukauden välillä. Haet sitten 100 euron lainaa tai suurempaa 5000 euron lainaa, et tarvitse erillisiä vakuuksia lainaa varten. Riittää että teet lainahakemuksen netissä, ja saat usein tietää välittömästi, onko lainahakemuksesi hyväksytty tai hylätty. Easycredit noudattaa vuonna 2013 asetettua korkokattoa, joka määrittelee, että alle 2000 euron lainoissa todellinen vuosikorko ei saa ylittää 50,5%. Easycreditin lainatuotteissa sopimus-, sekä lainaehdot esitetään lainanhakijalle selkeästi jo itse lainanhakuprosessin aikana.

Näin haet Easycreditin lainaa

Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva lainasumma Easycreditin verkkosivuilta, jonka jälkeen täytä huolellisesti Easycreditin lainahakemus. Lainaa hakiessa sinun tulee tunnistautua sähköisesti, joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Tunnistautuminen on nopea ja helppo tapa varmistaa lainanhakijan henkilöllisyys. Lisäksi lainahakemuksen allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksessa sinun tulee selvittää omien henkilötietojen lisäksi muun muassa, säännölliset nettotulot, sekä menot, joihin kuuluu asumiskustannukset ja lainojen kulut. Lainahakemuksessa kysytään myös siviilisäätyä sekä työsuhteen kestoa sekä laatua.

Mikäli teet lainahakemuksen Easycreditin asiakaspalvelun aukioloaikoina, saat tietää lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätöksen välittömästi. Mikäli teet lainahakemuksen muuna aikana, käsitellään lainahakemus seuraavana asiakaspalvelun aukioloaikana. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat parhaimmillaan tilillesi jopa 15 minuutissa. Easycreditillä kyseessä on kertaluotto, joten lainasumma maksetaan tilillesi kertasuorituksena. Takaisinmaksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaan tasaerissä. Lainaneräpäivä on aina kuukauden 28. päivä, ja laskut lähetetään sähköisesti, mikäli et ole vaihtanut laskutustapaa Easycreditin Omilla Sivuilla.

Edellytyksen hyväksyttyyn lainapäätökseen

Lainaehdoissa määritellään kuka voi hakea lainaa Easycreditiltä. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, sekä hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, näin halutaan varmistaa, että lainanhakija osaa hoitaa raha-asiansa moitteettomasti. Lainanhakijalla tulee olla Suomessa vakituinen osoite, sekä suomalainen pankkitili. Lainahakemuksen päätös tehdään lainanhakijan antamilla tiedoilla, vastuullisena luotonantajana Easycredit haluaa varmistaa, että lainanhakijan tulot ovat riittävät haetun lainasumman takaisinmaksuun. Mikäli tulot eivät Easycreditin selvityksen mukaan ole riittävät, voi lainantarjoaja ehdottaa pienemmän lainan nostamista.

Easycredit asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä asioissa voit kääntyä Easycreditin asiakaspalvelijan puoleen. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 -- 20.00 sekä lauantaisin klo 10.00- 18.00. Sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu. Ota yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimitse 09 3158 5983 ( ppm / mpm) tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@easycredit.fi Pyhäpäivien aukioloajat kannattaa tarkistaa Easycredit verkkosivuilta.

Vastuullinen luotonantaja

Easycredit on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2006. Asiakkaiden luottamus sekä tyytyväisyys on Easycreditille tärkeitä, ja lainapalvelu pyrkii panostamaan erinomaiseen asiakaspalveluun. Easycredit noudattaa vastuullista luotonantotapaa, ja lainojen myöntäminen tapahtuu asiakkaiden yksityisyydestä sekä turvallisuudesta huolehtien. Easycreditillä on ilmainen asiakaspalvelu, joka auttaa kaikkiin lainaan liittyvissä asioissa. Lainatuotteilla on selkeät lainaehdot, sekä lainaa hakiessaan lainanhakija tietää jo valmiiksi lainan kokonaiskustannukset. Easycredit myöntää lainanhakijoille keskisuuria lainoja, pitkillä laina-ajoilla sekä pienillä kuukausierillä. Easycredit noudattaa vuonna 2013 asetettua korkokattoa, joka koskee alle 2000 euron suuruisia lainasummia. Lainan todellinen vuosikorko ei ylitä 50,5 % eikä Easycredit yritä kiertää tai ylittää asetettua korkokattoa. Lainan sopimus -- sekä käyttöehdot ovat selkäesti lainanhakijan nähtävillä jo lainanprosessin aikana.

Sisällysluettelo

Easycredit
Näin haet Easycreditin lainaa
Edellytyksen hyväksyttyyn lainapäätökseen
Easycredit asiakaspalvelu
Vastuullinen luotonantaja

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi