Eurolimiitti laina

Eurolimiitti

Lainan hakeminen onnistuu täysin sähköisesti, lainapalvelun omilla verkkosivuilla. Et tarvitse lainaa varten erillisiä vakuuksia tai takuita, lisäksi saat Eurolimiitillä 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, maksimissaan lainanhakijan ikä voi olla 70- vuotta. Lainanhakijalla on oltava kunnossa olevat luottotiedot, sekä hakijan on oltava jonkin suomalaisen pankin asiakas. Kun hoidat lainan takaisinmaksun moitteettomasti, sekä ajallaan. Eurolimiitin asiakkaat voivat hakea kalenterivuoden aikana kolme maksuvapaata kuukautta. Lisäksi lainanhakija voi hakea lyhennysvapaan kuukauden kolme kertaa vuodessa, jolloin maksettavaksi tulee ainoastaan lainan korot sekä kulut.

Näin haet Eurolimiitin lainaa

Tullessasi siihen tulokseen, että tarvitset nopeaa ja helppoa Eurolimiitti lainaa. Mene Eurolimiitin verkkosivuille, tarkista sivuilla olevalla lainalaskurilla lainasumman kokonaiskustannus sekä kuukausittain toistuvan lainan kuukausierän suuruus. Klikkaa Hae lainaa- painiketta, ja sinulle avautuu sähköinen lainahakemus. Vaikka lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa, on silti suositeltavaa varata lainahakemuksen täyttämistä varten rauhallinen hetki. Lainahakemuksessa sinun tulee täyttää muun muassa henkilötunnus, osoitetiedot, lainan maksuun vaikuttavat tulot, menot sekä muu varallisuus. Lainahakemuksen lähettämistä varten sinun on tunnistauduttava omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Eurolimiitin sivuilla. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat nopeasti tietää lainapäätöksesi. Eurolimiitti on nopea lainapäätöksissään, ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi. Mikäli asiakkaalla on käytössään Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP pankin tai S-pankin tili, rahat siirtyvät välittömästi asiakkaan tilille. Muilla pankeilla rahan siirtymiseen voi kulua 1-2 pankkipäivää. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin asiakkaiden tileille klo 8.00 -- 22.00 välillä.

Hae nopeaa ja helppoa lainaa Eurolimiiltä

Tarkista lainalaskurilla lainasumman kokonaissumma sekä kuukausittaisen maksuerän suuruus Klikkaa- Hae Lainaa painikatta Täytä lainahakemus ja tutustu Eurolimiitin lainaehtoihin

Tunnistaudu lainahakemuksen lähettämistä varten omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Odota lainapäätöstä. Lainahakemuksia käsitellään päivittäin kello 8.00 -- 22.00 välillä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, rahat siirtyvät pankistasi riippuen välittömästi, tai 1- 2 pankkipäivän kuluessa tilillesi Onko lainahakemuksesi hylätty? Tarkista lainaehtojen täyttyminen Eurolimiitin verkkosivuilla

Eurolimiitin lainaehdot

Hyväksytty lainapäätös edellyttää, että Eurolimiitin lainaehdot täyttyvät. Lainanhakijan ikä-- Lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, sekä lainanhakija ikä saa maksimissaan olla 70-vuotta. Lainanhakija ei saa ajautua mahdollisiin maksuvaikeuksiin liian varhain. Asettamalla lainalle yläikärajan, haluaa Eurolimiitti varmistaa lainan takaisinmaksun. Luottokelpoisuus-- Lainanhakijan on oltava luottokelpoinen, eli hän on hoitanut maksuasiansa moitteettomasti eikä hänelle ole kertynyt maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijan luottotiedot Eurolimiitti tarkistaa Bisnode Finland Oy:ltä. Suomen kansalaisuus-- Lainanhakijalla on oltava Suomen kansalaisuus, luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestörekisterijärjestelmästä. Julkinen matkapuhelinliittymä, postiosoite sekä kiinteä asuinpaikka-- Lainanhakijalla on oltava toiminnassa oleva, julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Tunnistautuminen-- Lainahakemuksen teon yhteydessä lainanhakijan on tunnistauduttava. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Onko lainahakemuksesi hylätty?

Mikäli lainahakemuksesi on hylätty, saattaa siihen olla syynä jokin seuraavista seikoista. Luottohäiriömerkintä-- Lainanhakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen. Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on hyvin hoidetut maksuasiat. Eurolimiitillä ei saa olla avoimena olevia laskuja, ennen uuden lainahakemuksen lähettämistä. Virheelliset tai puutteelliset tiedot-- Lainahakemuksessa on virheellisiä tai puutteellisia tietoja. Riskiarvio-- Luotonantaja tekee itse oman riskiarvionsa lainanhakijalle, ja tarvittaessa lainapalvelulla on oikeus hylätä lainahakemus ilman perusteluja.

Sisällysluettelo

Eurolimiitti
Näin haet Eurolimiitin lainaa
Hae nopeaa ja helppoa lainaa Eurolimiiltä
Eurolimiitin lainaehdot
Onko lainahakemuksesi hylätty?

@ Copyright2020 https://www.kilpailutalaina.fi