Eurovippi laina

Eurovippi

Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti, voit hakea lainaa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirtyvät lainanhakijan tilille usein välittömästi, rahansiirtoja tehdään päivittäin kello 7.00-23.00 välillä. Eurovippi toimii luottamuksellisesti sekä turvallisesti, lainanhakijan tiedot sekä toimeksiannot siirtyvät aina suojattua yhteyttä käyttäen. Eurovippi tekee yhteistyötä Suomen suurimpien pankkien kanssa. Ei siis ihme, että luotonannon suosio on jatkuvassa kasvussa, niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolella.

Milloin Eurovippi laina kannattaa ottaa?

 • Yllättävät menot
 • Matkustaminen
 • Eri suuruiset hankinnat
 • Harrastukset
 • Jääkaapin täydennys

Milloin pikavipin ottaminen on kannattavaa sekä järkevää, siihen tuskin on yhtä oikeaa vastausta. Pikavippi voi olla pelastus niin moneen asiaan, joka vain tulee kyselemättä yllättäen eteesi. Hajosiko auto, kävitkö hammaslääkärissä paikkauttamassa lohjenneen hampaan vai kaipaatko auringonvaloa ja ostat tarjouslentoliput lämpöön. Eurovipin lainan hakeminen on nopeaa sekä helppoa, voi hakea lainaa 20 eurosta, aina 2250 euroon asti. Lainan takaisinmaksuajan voit valita joko 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän väliltä. Mitä nopeammin maksat pikalainasi takaisin, sitä edullisemmaksi sen ottaminen Eurovipistä sinulle tulee. Eurovipistä voit hakea lainaa silloin kun se sinulle parhaiten sopii, lainahakemuksen tekeminen on mahdollista 24/7, ja lainahakemuksia käsitellään joka päivä kello 7.00-23.00 välillä. Lainahakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti.

Eurovippi

 • Lainaa 20- 2250 euroa
 • Valintasi mukaan eräpäivä 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän päästä
 • Rahat maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti, kello 7.00 -- 23.00 välisenä aikana
 • Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti
 • Lasku halutessasi sähköpostitse
 • Lainahakemuksia otetaan vastaan 24/7, viikon jokaisena päivänä

Kuka voi hakea lainaa Eurovipistä?

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on muun muassa seuraavien asioiden täyttyminen pikalainahakemuksessa:

 • 18- vuotta, lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen. Alle 18- vuotias ei saa hakea pikalainaa, tällä halutaan estää liian varhainen nuorten ylivelkaantuminen.
 • Puhelinliittymä, lainanhakijalla tulee olla käytössään oma puhelinliittymä. Eurovipin sivuilla tunnistautuminen tapahtuu muun muassa puhelinliittymän avulla.
 • Verkkopankkitunnukset, lainahakemusta varten lainanhakijalla tulee olla käytössään omat, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Luottotiedot, lähes poikkeuksetta maksuhäiriömerkinnät sekä luottotietojen menetys aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen
 • Suomen kansalaisuus, Pikavippi, kuten muutkin pikavippejä myöntävät lainapalvelut odottavat, että lainanhakijalla on - Suomen kansalaisuus. Tai vaihtoehtoisesti, joissain tapauksissa riittää, että lainanhakija on ollut Suomen kansalainen jonkin ennalta määritellyn ajanjakson.

Laina Eurovipistä

Lainaamasi rahasumman sekä sen takaisinmaksuajan mukaan, määräytyy lainasumman todellinen vuosikorko. Mitä nopeammin olet valmis maksamaan lainasumman takaisin Eurovipille, sitä edullisempi laina sinulle tulee kokonaisuudessaan maksettavaksi.

Esimerkki 1

2000 euron laina 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla

Lainasumman ollessa 2000 euroa, ja valitessasi lainasummalle takaisinmaksuajaksi 7 vuorokautta. Tulee sinun lainasumman kokonaiskustannus olemaan 2638,11 € Vuosittainen korko 49% on 38,11€, sekä Eurovipin nostopalkkio 600 €

2000 euron laina 90 vuorokauden takaisinmaksuajalla

Lainasumman ollessa 2000 euroa, mutta lainan takaisinmaksuaika onkin nyt 90 vuorokautta. Tulee lainasumman kokonaiskustannus olemaan 2845 €, joista korko 49% on 245 €, sekä Eurovipin nostopalkkio 600 €

100 euron laina 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla

100 euron lainasumma, 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Kerryttää 49% korkoa 0,95€ sekä Eurovipin nostopalkkio on 30 €

100 euron laina 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla

100 euron lainasumman maksimi takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta. 30 vuorokaudessa lainasummalle kertyy maksettavia korkoja 4,08€ sekä lainasumman nostopalkkio on 30 €.

Sisällysluettelo

Eurovippi
Milloin Eurovippi laina kannattaa ottaa?
Eurovippi
Kuka voi hakea lainaa Eurovipistä?
Laina Eurovipistä
Esimerkki 1

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi