Everyday laina

Kuka voi hakea pikavippiä Everydaylta?

Everyday myöntää pikavippiä 21 -- 75 vuotiaille Suomen kansalaisille. Lisäksi luottotiedot pitää olla puhtaat ja sinulla tulee olla säännölliset kuukausitulot.

Miten paljon voin lainata Everydaylta?

Everydaylta on mahdollista hakea pikavippiä 20 -- 2000€ ja takaisinmaksuaikaa saat 1 -- 6kk.

Miten haen pikavipin?

Pikavipin haet kätevästi Everydayn nettisivujen kautta. Sinun tulee ainoastaan täyttää sähköinen lainahakemus ja odottaa myöntävää luottopäätöstä. Päätöksen saat normaalisti muumatan minuutin sisällä kunhan se tehdään aikavälillä klo 8 -22.

Onko lainahakemuksen tekeminen maksullista?

Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään, vaan voit tehdä sen täysin ilmaiseksi.

Miksi lainahakemus hylättiin?

Luotonantajan ei ole pakko ilmoittaa luoton hylkäyksen syytä, mutta tässä ovat yleisimmät syyt miksi Everyday ei myönnä sinulle lainaa.

  • Puutteelliset tai virheelliset osoitetiedot.
  • Sinulla on luottotietomerkintä.
  • Sinulla on erääntynyt lasku Everydaylla

Everyday tarkemmassa tarkastelussa

"Kuin luottokortti lompakossa", mainostaa Everyday lainaansa ja käytännössä tälläinen se onkin. Everyday tarjoaa sinulle luottotiliä 2000€ asti. Everydayn omistaja on OPR Vakuus Oy, joka on toiminut pikavippi markkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien, joten se viettää tänä vuonna 10-vuotis synttäreitä. Yritys myöskin työllistää Suomessa noin 23 työntekijää.

Everydayn sivusto on miellyttävä ja simppeli

Everyday ilahduttaa miellyttävän värisellä sivustollaan, joka on myöskin melkoisen selkeä käyttää. Sen etusivulta löytyy lainalaskuri, jolla on helppo laskea halutun lainan kulut yhdessä erässä. Useammassa erässä lainatessa laskeminen on hieman hankalampaa ja tähän pitäneekin ottaa avuksi laskin sekä Everydayn sivustolta löytyvä hinnasto. Kaikki yleisimmät ongelmat ja kysymykset löytyvät kätevästi "Usein kysyttyä" osion alta ja täältä löytyykin vastaus lähestulkoon kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin. Mikäli jotain jää vielä epäselväksi luettuasi tämän osion, niin Everyday asiakaspalvelu palvelee sinua s-postilla joka päivä klo 08:00 -- 22:00. Soittaa voit arkipäivisin 08:00 -- 20:00.

Everyday laina

Everyday tarjoaa lainanhakijalle, niin sanotun käyttöluoton jossa lainanhakija saa maksimissaan vapaaseen käyttöönsä 2000€. Tästä summasta kuluttaja voi itse nostaa halumansa summan, silloin kuin itse haluaa. Näin ollen laina tosiaan on kuin luottokortti, jolla voi maksaa useita pieniä summia. Lainoja voit ottaa niin monta kappaletta kuin haluat, kunhan vain luottorajasi ei ylity. Maksaessasi edellisen lainan takaisin, vapautuu kyseinen summa uudelleen lainattavaksi.

Oman henkilökohtaisen luottorajan määrittelen hakiessasi lainaa ja lisäksi voit aina muutta omaa luottorajaasi OPR-Online-palvelun kautta. Maksimi luottoraja on 2000€.

Hakeaksesi lainan sinun tulee rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä lainahakemuksen ja nostaa rahaa palvelusta.

Hinnasto

Everydayn laina ei sisällä vuosi- tai kuukausimaksuja eikä luottosopimuksen teosta myöskään veloiteta mitään ylimääräisiä kuluja. Sinulta veloitetaan ainoastaan 15% nostoprovisiota nostamasi summasta ja tämä summa on mahdollista maksaa takaisin ilman korkokuluja 45 päivän sisällä nostopäivästä.

Luotto voidaan myös maksaa osamaksulla pienemmissä erissä. Kustannukset maksaessasi osa-maksulla löydät Everayn-sivulta. Voit kuitenkin aina maksaa loppuvelan pois kerralla ja näin ollen säästää korkokuluissa.

Everyday on loistava vaihtoehto kun tarvitset lainan maksimissaan 45 päivän takaisinmaksuajalla, sillä sen hinnoittelu on erittäin selkeeä näissä tilanteissa. Maksat ainoastaan 15% nostoprovission nostamasta summasta.

Mikäli kiinnostuit Everydaysta niin voit nyt siirtyä heidän sivustollensa tämän sivun ylhäältä ja sitä kautta rekisteröityä palveluun. Mikäli et vielä ole varma Everydaysta, niin jatka muiden vaihtoehtojen selaamista tällä sivustolla.

Sisällysluettelo

Kuka voi hakea pikavippiä Everydaylta?
Miten paljon voin lainata Everydaylta?
Miten haen pikavipin?
Onko lainahakemuksen tekeminen maksullista?
Miksi lainahakemus hylättiin?
Everyday tarkemmassa tarkastelussa
Everydayn sivusto on miellyttävä ja simppeli
Everyday laina
Hinnasto

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi