Fellow Finance laina

Fellow Finance

Lainaa myönnetään kohtuullisella korolla, sekä laina joustaa asiakkaan arjen ja tarpeiden mukaan. Kulutusluottoa voi hakea 500 -- 15 000 euroon asti, lainan kiinteä korko määräytyy lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen mukaan tehdyllä luottoluokituksella. Lainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, eikä lainasummaan ole piilotettuna ikäviä piilokuluja. Sijoittajille Fellow Finance tarjoaa uutena sijoitusmuotona hyvän tuottomahdollisuuden, niin kuluttaja-, kuin yrityslainoissa. Sijoittajille ei ole erillisiä avaus- tai merkintäpalkkioita, ja sijoittaminen tapahtuu rajatulla riskillä. Sijoittaminen on maksutonta, ja sijoituskohteina on niin vertaislainat, yrityslainat kuin myyntisaatavat. PK yrityksille Fellow Finance tarjoaa yrityslainaa, vaihtoehtona perinteiselle pankkirahoitukselle. Lisäksi yritysten on mahdollista hoitaa Fellow Financen avulla laskurahoitusta sekä osamaksumahdollisuutta asiakkailleen. Yrityslainaa on mahdollista saada nopeasti ja helposti, jopa 1 000 000 euroon asti. Laskurahoituksella yritys nopeuttaa rahankiertoa sekä tasaa kausivaihteluita. Osamaksulla myymisen hyödyillä varmistat ostovoimaa sekä poistat luottoriskin mahdollisuutta. Osamaksulla myyminen on yrityksille ilmaista.

Fellow Finance vakuudeton laina

Fellow Financen vakuudeton laina sopii erilaisiin arjen rahoitustarpeisiin. Voit käyttää vakuudetonta lainaa lainojen yhdistelyyn, suurempiin hankintoihin, kuin arjen yllättäviin kuluihin. Lainojen yhdistämisellä saat yhdistettyä useat eri lainat yhdeksi pitkäaikaiseksi, kerran kuukaudessa lyhennettäväksi lainaksi, jota on helppo hallita. Fellow Finance maksaa edelliset luottosi puolestasi pois, joten sinulle jää yhden lainan kuukausikulut, useiden eri lainojen sijaan. Vakuudeton laina tarjoaa ratkaisun siinä vaiheessa, kun tarvitset rahoitusapua suurempiin hankintoihin, oli kyseessä sitten loma-matka, uuden auton hankinta tai asunnon suurempi remontti. Fellow Finance tarjoaa pitkäaikaisen rahoitusvaihtoehdon, jopa 7 vuoden laina takaisinmaksuajalla.

Fellow Financen vakuudettoman lainan voi turvata muun muassa lainaturvalla, joka auttaa esimerkiksi mikäli joudut työttömäksi. Fellow Financen vakuudeton laina auttaa sinua arjen yllättävissä kuluissa ja menoerissä, voit hakea lainaa sinulle sopivalla lainasummalla ja valita lainalle tarpeeksi pitkän takaisinmaksuajan. Näin lainan takaisinmaksu ei kuormita kohtuuttomasti kuukausitasolla, ja saat raha-asiat haltuusi.

Lainan hakeminen onnistuu sähköisesti Fellow Financen verkkosivuilla, laske lainalaskurilla sinulle sopiva lainasumma sekä sen takaisinmaksuaika. Laina maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille, arkisin kello 9.00 -- 17.00 välillä.

Vakuudeton laina, kenelle sitä myönnetään?

Fellow Finance lainaa henkilöille jotka osaavat hoitaa raha-asiansa moitteettomasti. Hyväksytyn lainan edellytyksenä on muun muassa kunnossa olevat luottotiedot, sekä se että lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Finance suorittaa lainanhakijalle luottokelpoisuusarvioinnin lainahakemuksessa olevien vastausten perusteella. Lainanhakijan on oltava vähintään 20- vuotias, lisäksi Fellow Finance määrittelee lainan myöntämisen yläikärajaksi 75- ikävuotta. Hakijalla on oltava vakituisen suomalaisen osoitteen lisäksi suomalainen pankkitili. Tunnistautumista varten, lainanhakijalla on oltava omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, pankista, jonka Fellow Finance on hyväksynyt.

Fellow Financen vakuudettoman lainan korko

Fellow Financen myöntämän lainan korko määräytyy keskimäärin 5 -- 20% välille. Korkotason suuruuteen vaikuttaa lainanhakijan antamat tiedot lainahakemuksessaan, jonka mukaan määritellään lainaajan takaisinmaksukyky. Lainan korko määräytyy korkovaatimuksesta, jonka lainanmyöntäjä asettaa lainaamalleen summalle, sekä lainanottajan maksuvalmiudesta. Lainakoron lisäksi lainasta maksetaan lainan avauspalkkio sekä kuukausittain toistuva tilinhoitopalkkio. Näiden suuruus määräytyy lainan suuruuden mukaan.

Fellow Finance asiakaspalvelu

Fellow Financella on kaksi toimistoa, joista toinen sijaitsee Helsingissä ja toinen Turussa. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 -17.00 puhelun hinta 0,1717€/min)

Helsinki

Fellow Finance Oyj, Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki, puh. 0203 80101 asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Turku

Fellow Finance Oyj, Käsityöläisenkatu 5 B, 20100 Turku, puh. 0203 80101 asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Sisällysluettelo

Fellow Finance
Fellow Finance vakuudeton laina
Vakuudeton laina, kenelle sitä myönnetään?
Fellow Financen vakuudettoman lainan korko
Fellow Finance asiakaspalvelu

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi