Instabank laina

Instabank

Et tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takuita, Instabank joustaa asiakkaan mukaan. Valitse haluatko maksaa lainasi takaisin joustavasti vai sovitulla kuukausierällä? Hae lainaa 500 -- 50 000 euroon, ja valitse lainan takaisinmaksuaika joustavasti, tai 3- 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Instabankissa asiakkaan tarpeet ovat avainasemassa, ja saat lainan, joka joustaa arkesi mukana. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, saat tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen. Yksityislainan lisäksi Instabank tarjoaa mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen, näin saat helposti talouden hallintaasi sekä mahdollisesti säästät selvää rahaa maksamalla vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Voit myös avata Instabankin säästötili, yhdellä markkinoiden parhaimmista koroista.

  • Hae lainaa 500- 50 000 euroa
  • Lainan takaisinmaksu joustavasti tai kiinteillä kuukausierillä
  • Yksityislaina
  • Luottojen yhdistäminen
  • Säästötili

Instabank

Instabank on perustettu Norjassa vuonna 2006, pankilla on selkeänä tavoitteena muuttaa kuluttajien tapoja pankkipalveluiden käyttämisestä. Pankin tavoitteena on tarjota selkeitä ja yksinkertaisia pankkipalveluita, joissa kaikki lainankustannuksen ovat selvästi asiakkaan nähtävillä. Instabank toimii vastuullisesti, tarjoten kuluttajille pankin, jonka palvelut joustavat asiakkaan arjen mukaan ja mukana. Hae lainaa, saat lainatarjouksen 7,99 -- 19,99% nimelliskorolla, lainan avausmaksu 0 -- 60€, riippuen haetun lainasumman suuruudesta sekä lainan kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €/kk.

Lainoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Instabankin asiakaspalveluun, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00 -- 18.00. Tavoitat asiakaspalvelijan numerosta +358 75 3266 170 (mpm/pvm) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@instabank.fi

Instabank ASA

Drammensveien 175

0277 Oslo, Norja

Instabank myöntää lainaa seuraavilla lainaehdoilla

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on Instabankin lainaehtojen täyttyminen. Lainanhakijan on oltava vähintään 23- vuotias, sekä enintään 65- vuotta täyttänyt. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja hakijalla on oltava riittävän hyvä maksukyky lainan takaisinmaksuun. Hakijan vuosittaisten bruttotulojen on ylitettävä 20 000 euroa. Lainahakemuksen allekirjoitusta varten hakijalla on oltava käytössään verkkopankkitunnukset. Lainahakemuksessa kysytään tulotietojen lisäksi myös asiakkaan henkilötunnusta. Lainaa varten hakijalla ei tarvitse olla vakuuksia tai takuita, lainan hakeminen onnistuu sähköisesti, siellä missä ikinä oletkin.

Hae lainaa:

Varmistettuasi että todella tarvitset lainaa Instabankista, selvitä pankin sivuilla olevalla lainalaskurilla sinulle sopiva lainasumman suuruus sekä lainan takaisinmaksuaika. Voit hakea lainaa 500 -- 50 000 euroa, ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti, tai valitsemalla lainalle takaisinmaksuajaksi 3- 15 vuotta. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa, vastaa tästä huolimatta kuitenkin huolellisesti jokaiseen hakemuksessa kysyttyyn kohtaan. Virheelliset tai vajaat lainahakemuksen tiedot aiheuttavat lähes poikkeuksetta hakemuksen hylkäämisen. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää alustavan lainapäätöksen välittömästi, lopullinen lainapäätös tulee sähköpostiisi noin 1- 2 vuorokauden kuluessa. Instabankin yksityislaina on kulutusluotto, jota ei myönnetä vain yhteen tarkoitukseen.

Voit itse päättää miten käytät Instabankin lainan.

Instabank säästötili

Valuuko rahat sormien välistä, kaipaatko apua säästämiseen? Haaveiletko suuremmasta hankinnasta, mutta pankkitilin saldo ei mahdollista asian hankkimista. Aloita säästäminen Instabankissa, saat säästötilille yhden markkinoiden parhaimmista koroista ja tilin avaaminen vie vain muutaman minuutin. Voit hoitaa kaikki asioinnit sähköisesti, ilman että sinun tarvitsee sopia henkilökohtaisia tapaamisia ja jonottaa liikenneruuhkissa. Täytä hakulomake netissä, saat tietää vastauksen välittömästi sähköpostiisi. Allekirjoita sopimus omilla pankkitunnuksillasi, ja aloita säästäminen jo tänään 0,8% korolla. Instabankin säästötilillä ei ole määräaikaa eikä nostorajoituksia, säästötili auttaa sinua saavuttamaan helpomman sekä kannattavamman arjen. Saat talletuksillesi suojan jopa 100 000 euroon asti, Instabankin kuuluessa Norjan talletussuojan piiriin.

Sisällysluettelo

Instabank
Instabank
Instabank myöntää lainaa seuraavilla lainaehdoilla
Hae lainaa:
Instabank säästötili

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi