Luottottaja laina

Luottottaja

Hae lainaa Luotottajalta nopeasti ja helposti! Tee lainahakemus silloin kun se sinulle parhaiten sopii, siellä missä ikinä oletkin. Luotottajan lainaa varten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia, koko lainahakemuksen tekeminen onnistuu täysin sähköisesti.

  • Valitse sinulle sopiva lainasumman Luotottajan verkkosivuilta
  • Täytä lainahakemuksessa omat henkilötietosi, huolehdi että täytät jokaisen lainahakemuksessa kysytyn kohdan.
  • Tunnistautumista varten sinulla tulee olla käytössäsi omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
  • Rahat tilille! Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat jopa samana päivänä tilillesi.

Lainan korko on alkaen 18%, ja saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainan takaisinmaksu onnistuu milloin vain, ilman että siitä aiheutuu erillisiä lisäkuluja. Luotottajalla voit perua lainan seuraavana päivänä, mikäli löydät vastaavan lainan toisesta paikasta edullisemmin.

Luotottajan lainatuotteet

Oli lainantarpeesi sitten mikä tahansa, löytyy Luotottajalta sinulle sopiva lainatuote. Yhdistelylainalla voit maksaa edelliset korkeakorkoiset sekä kuluiset lainasi kerralla pois, jolloin sinulle jää maksettavaksesi ainoastaan Luotottajan yhdistelylainan korot sekä lainakulut.

Kulutusluotolla rahoitat arjen menoeriä, jopa 5000 euroon asti. Kulutusluottoa voi hakea Suomessa asuvat kotitaloudet, kunhan lainanhakija on vähintään 22- vuotias, moitteetta raha-asiansa hoitanut kansalainen. Lainahakemuksen yhteydessä Luotottaja selvittää luottohistoriasi, ja niiden perusteella Luotottaja laskee tulevaisuuden maksukykysi. Säännölliset tulot ovat vaatimuksena kaikissa hieman suuremmissa lainoissa.

Matkalainalla pääset suuntaamaan hieman pidemmälle tai vaikka vain viikonloppulomalle haluamaasi lomakohteeseen. Luotottajan matkalainalla voidaan hyödyntää parhaat matkatarjoukset, silloin kun ne osuvat kohdallesi.

Remonttilainalla pääset korjaamaan pakottavia remonttikohteita asunnossasi, tai uusimaan kauan haaveilemasi sisustuksen. Remonttilainaa haet nopeasti sekä helposti netissä, ilman että sinun tulee toimittaa lainahakemusta varten vakuuksia tai takuita.

Luotottajan asiakaspalvelu

Mikäli kaipaat apua siihen, mikä laina sinulle sopii parhaiten. Voit ottaa yhteyttä Luotottajan asiakaspalveluun. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse luotottaja@luotottaja.fi puhelimitse numerosta 09 4289 0220 tai sisäisellä postilla kirjautumalla omille sivuille Luotottajan sivuilla ja lähettämällä viestin tämän kautta asiakaspalvelijalle. Tarvittaessa voit lähettää Luotottajalle perinteistä kirjepostia, osoitteeseen:

Vertaislaina Oy

Luotottaja

PL 109

20101 Turku

Kuka voi hakea lainaa Luotottajalta?

Se että sinulle voidaan myöntää lainaa, edellyttää sitä, että sinun on täytettävä Luotottajan asettamat lainaehdot. Lainaehdoissa määritellään muun muassa seuraavat asiat:

Lainanhakijan tulee olla vähintään 22- vuotias. Tällä halutaan varmistaa, että liian nuoret eivät ajautuisi maksuvaikeuksiin. Luotottaja myöntää lainaa myös korkeintaan 70- vuotiaille. Lainanhakijalla on oltava suomalainen sosiaaliturvatunnus. Lainahakemuksen yhteydessä luotonhakijan tulee tunnistautua turvallisesti, tunnistautuminen tapahtuu sähköisesti lainanhakijan omilla verkkopankkitunnuksilla. Säännölliset tulot. Lainan takaisinmaksun edellytyksenä on lainanhakijan säännölliset tulot. Varsinkin mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä suuremmat vakituiset tulot ovat hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä. Ennen lainapäätöksen tekoa Luotottaja selvittää lainanhakijan luottohistorian, jonka perusteella arvioidaan lainanhakijan maksukyky tulevaisuudessa.

Esimerkkilaina Luotottajalta

Lainanhakija hakee 3000 euron lainasummaa, 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin lainasummalle tulee järjestelypalkkioita maksettavaksi 158€, lainasumman kuukausierän suuruus on 121,17€ ja lainanhakijan tilille siirretään tasan 3000 €. Lainasumman todellinen vuosikorko on 29,58% ja lainan takaisinmaksettava lainasumma on 4 362, 12€. Luotottajan myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee 24- 48 kuukauden välillä, sekä korkein todellinen vuosikorko myönnetylle lainasummalle on 49,9%. Luotottajalta voi hakea lainaa 800 eurosta aina jopa 5000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia!

Sisällysluettelo

Luottottaja
Luotottajan lainatuotteet
Luotottajan asiakaspalvelu
Kuka voi hakea lainaa Luotottajalta?
Esimerkkilaina Luotottajalta

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi