Rahapalvelu laina

Rahapalveu

Rahapalvelu lainaa silloin kun arki yllättää, ja kaipaat nopeaa ratkaisua rahavajeeseesi. Lainanhakeminen ei maksa mitään, ja voit saada lainan ilman vakuuksia tai takuita. Lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa. 1. Valitse Rahapalvelun lainalaskurista sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopiva lainasumma 2. Tunnistaudu lainahakemuksen täyttämistä varten omilla verkkopankkitunnuksillasi 3. Täytä lainahakemus, tutustu Rahapalvelun luottoehtoihin ja lähetä lainahakemus 4. Odota lainapäätöstä. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hyväksytty lainapäätös -> Rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa, voit päättää milloin ja missä haluat nostaa lainaa käyttöösi. Huomioi kuitenkin Rahapalvelun asiakaspalvelun aukioloajat. Päätä missä ajassa maksat lainaasi takaisin, voit valita maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Hylätty lainapäätös -> Mikäli saat hylätyn lainapäätöksen, todennäköisesti jokin Rahapalvelun lainaehdoista ei täyttynyt. Rahapalvelun ei ole ilmoitettava syytä lainahakemuksen hylkäämiseen, usein syynä on:

  • Haettuun lainasummaan suhteutettuna liian alhainen tulotaso, tai lainanhakijalla ei ole säännöllisiä tuloja
  • Maksuhäiriömerkinnät, Lainanhakijan maksutietojen tulee olla kunnossa. Mikäli lainanhakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, aiheuttaa tämä usein poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen.
  • Virheelliset tai vajaat tiedot lainahakemuksessa. Siitä huolimatta, että lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa, on aina syytä varata rauhallinen hetki lainahakemuksen täyttämiseen. Esimerkiksi virheelliset osoite, tai nimitiedot ovat syynä lainahakemuksen hylkäämiseen
  • Liian alhainen ikä, lainanhakijan ollessa liian nuori, lainahakemusta ei voida hyväksyä. Suomen lain mukaan alle 18- vuotiaille ei voida myöntää luottoja tai lainaa

Sisällysluettelo

Rahapalveu

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi