Risicum laina

Kuka voi hakea kulutusluottoa Risicumilta?

Risicumilta voit hakea kulutusluottoa, kun olet 20 -- 75 vuotias Suomessa asuva Suomen kansalainen. Lisäksi sinun luottotietosi tulee olla kunnossa ja annat Risicumille riittävän selvityksen tämän hetkisistä tuloistasi.

Minkä suuruinen kulutusluotto minulle voidaan myöntää?

Risicum myöntää tällä hetkellä kulutusluottoja 500 -- 1000€. Kaikkiin kulutusluottoihin saa takasinmaksuaikaa 12kk.

Kuinka voin hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa haetaan täyttämällä lainahakemus Risicumin sivustolla. Siirry heidän nettisivuilleen tämän sivyn ylälaidasta löytyvästä nappulasta ja sivustolla saat kaiken tarvittavan tiedon lainahakemuksen tekemiseen.

Voiko lainahakemuksen tehdä ilmaiseksi?

Kyllä, lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään.

Miksei minulle myönnetty kulutusluottoa?

Risicum ilmoittaa seuraavat syyt yleisimmiksi syiksi lainahakemuksen hylkäämiseen:

  • Antamasi tulotiedot tiedot ovat puutteellisia tai ne eivät ole riittävät lainan takaisinmaksuun.
  • Sinulta löytyy aikaisempia maksuvaikeuksia.
  • Sinulta löytyy luottohäiriömerkintä

Risicum tarkemmassa katsauksessa

Risicum on Suomalainen vuodesta 2005 toiminut lainapalvelu, jolle on myös myönnetty suomalaisen avainlipputunuksen, johtuen sen hyvästä asiakaspalvelutyöstä. Risicumin omistaa DFC Nordic OY, joka omistaa myöskin esimerkiksi tunnetun laina.fi palvelun. Se on jo tarjonnut pikavippejä ja lainoja sadoilletuhansille suomalaisille, ja omaa näin jämerän kokemuksen lainamarkkinoilta.

Simppeliä kulutusluottoa

Risicumin lainapalvelun käyttö on erittäin miellyttävää kokonaisuudessaan. Saapuessasi sivustolle sinulle tarjotaan lainalaskurin avulla kolmea erisuuruista kulutusluottoa:

  • 500€
  • 750€
  • 1000€

Risicumilla on myös muita lainatuotteita tarjolla, mutta sen kulutusluotot ovat ehdottomasti suosituimpia, sillä ne ovat yhdet kilpailukykyisimmät markkinoilla. Risicumin lainalaskuri myöskin antaa sinulle suoraan kokonaiskulut kaikista näistä lainasummista. Takasinmaksuaika on vakiona 12kk kaikille kulutusluotoille, mutta voit toki maksaa ne kokonaisuudessaan takaisin aikaisemminkin. Mikäli lainatarpeesi on 500 -1000€ vuoden takaisinmaksujalla, niin voimme todella suositella Risicumin kulutusluottoa, sen ollessa yksi markkinoiden halvimmista.

Kulutusluotto on helppo hakea tekemällä sähköinen lainahakemus Risicumin nettisivuilla. Ennen lainahakemuksen tekoa huolehdi kuitenkin että täytät seuraavat vaatimukset lainanhakemiseen.

  • Olet vähintään 20 vuotias
  • Olet Suomen kansalainen ja omaat vakituisen kotiosoitteen Suomessa
  • Sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissa
  • Sinulla on säännölliset kuukausittaiset tulot

Kulutusluoton hakeminen on helppoa

Lainahakemisen tekemiseen tarvitset vielä nettipankkitunnukkset, puhelinliittymän sekä sähköpostiosoitteen. Lainahakemuksen voit tehdä minä vuorokauden aikana tahansa viikon jokaisena päivänä. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 07 -- 22 sekä viikonloppusin klo 09 -- 21. Entisestään nopeutat lainanmaksamista, kun käytät Instantor palvelua lainaa hakiessasi.

Me suosittelemme käyttää Risicumia erityisesti heidän luotettavien ja edullisten kulutusluottojen takia, mutta voit myös tutustua heidän muihin lainapalveluihin siirtymällä Risicumin lainpalveluun tämän sivun ylälaidasta.

Mikäli löydät sinua miellyttävän lainaratkaisun Risicumin sivustolta, niin suosittelemme sinua tekemään lainahakemuksen samantien, jolla varmistat rahojen nopean siirtymisen tilillesi. Muista kuitenkin täyttää lainahakemus huolelliseti ja perusteellisesti, jolloin varmista että lainahakemuksesi hyväksytään. Voit myös jatkaa muiden lainatuotteiden tutkimista tällä sivustolla ja vertailla niitä keskenään. Käytä siis hieman aikaa tällä sivustolla ja me lupaamme sinulle että löysät sinua tyydyttävät lainaratkaisun.

Sisällysluettelo

Kuka voi hakea kulutusluottoa Risicumilta?
Minkä suuruinen kulutusluotto minulle voidaan myöntää?
Kuinka voin hakea kulutusluottoa?
Voiko lainahakemuksen tehdä ilmaiseksi?
Miksei minulle myönnetty kulutusluottoa?
Risicum tarkemmassa katsauksessa
Simppeliä kulutusluottoa
Kulutusluoton hakeminen on helppoa

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi