Suomilimiitti laina

Kenelle Suomilimiitti myöntää pikavippiä?

Pikavippiä hakeaksesi sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 21 vuotta vanha
  • Luottotietosi ovat moitteettomat
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa

Kuinka suuren pikavipin voin hakea?

Suomilimiitti myöntää pikavippiä 2000€ asti. Ensilainatarjouksena sinun on mahdollista hakea 1000€ asti pikavippiä ilman mitään kuluja. Takasinmaksuaikaa saat jopa 60 päivää.

Kuinka haen pikavipin?

Aloita pikavipin hakeminen siirtymällä yläpuolelta Suomilimiiin sivustolle. Siellä täytät vain lainahakemuksen ja saat nopeasti tietoosi sinulle tehdyn luottopäätöksen.

Mitä minulta veloitetaan lainahakemuksen teosta?

Ei mitään, sillä lainahakemuksen voi aina tehdä ilman mitään kuluja.

Miksen saannut hyväksyttyä luottopäätöstä?

Hylätty luottopäätös tarkoittaa ettet täyttänyt kaikkia pikavipin hakemiseen tarvittavia vaatimuksia. Voit tarkistaa kaikki vaatimukset Suomilimiitin kotisivuilta. Ongelma tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Suomilimiitti uudistaa markkinoita

Suomilimiitti lainapalvelu on J.W.-Yhtiöt Oy omistuksessa oleva lainantarjoaja Suomessa. Yhtiö on tunnettu myös suositusta Reissuluotto- lainapalvelusta.

Uudistunut ulkoasu

Suomilimiitti teki juuri vähän aikaa sitten huomattavan kasvojenkorotuksen kotisivuilleen ja tällä hetkellä niitä voikin pitää erittäin tyylikkäinä sekä miellyttävinä. Etusivulta löytyy samantien lainalaskuri, jonka avulla on erittäin helppo laskea pikavipin hinta kun maksat sen takaisin viimeistään seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Hieman hankalampaa on laskea korkokulut, kun haluat maksaa lainan takaisin osamaksulla. Suomilimiitin ehdoton hittituote on kuitenkin sen koroton ensilaina, joka on Suomen suurin sillä sitä on tarjolla jopa huimat 1000€, kun takaisinmaksuaikana toimii seuraavan kuun viimeinen päivä.

Tämä tarjous on jokaisen lainantarpeessa olevan käytettvä sillä parempaa ei Suomesta löydy. Suurempiin lainoihin Suomilimiitti laittaa 15% nostoprovission. Kaikissa lainoissa on myöskin osamaksumahdollisuus, joilla saat lisää takaisinmaksuaikaa, mutta lainan hinta luonnollisesti myöskin nousee kun joudut maksamaan korkokuluja.

Suomilimiitti vaatii sinulta seuraavia asioita, jotta voit hakea pikavippiä heidän lainapalvelustaan:

  • Vähintään 21- vuoden ikä.
  • Raha-asiat on hoidettu aikaisemmin moitteettomasti, eli sinulla ei ole luottotietomerkintöjä.

Lainahakemus on helppo tehdä sähköisesti ja voit tehdä sen millon tahansa. Kaikki lainahakemukset kuitenkin käsitellään ainoastaa Suomilimiitin aukioloaikoina. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 09 -21 sekä lauantaisin klo 11 -- 19.

Hinnasto

Mikäli olet jo käyttänyt Suomilimiitin ensilainan, niin sinulta veloitetaan 15% nostoprovissio aina pikavippiä hakiessasi. Mikäli taas olet ensimmäistä kertaa hakemassa lainaa Suomilimiitiltä, niin saat ensilainan kuluttomasti 1000€ asti keskimäärin 45 päivän takaisinmaksuajalla. Osamaksulla maksaessasi, sinulta peritään lisäksi kuukasittainen 8,9% korko. Näin ollen pikavippi on aina syytä maksaa takaisin, niin ripeästi kuin vain suinkin mahdollista ja säästyt kalliilta korkokuluilta.

Suomilimiitti on tällä hetkellä erittäin suotuisa vaihtoehto kaikille lainantarpeessa oleville, johtuen sem loistavasta ensilaina tarjouksesta. Mikäli lainantarpeesi on maksimissaaan 1000€ ja pystyt kyseisen pikavipin maksamaan noin 2kk sisällä takasin, niin voimme varauksettomasti suositella Suomilimiittiä sinulle. Mikään muu lainatarjoaja Suomessa ei tarjoa näin suurta ensilainaa ilman kuluja, vaan muilla palveluilla se rajoittuu noin 1000€ asti. Mikäli siis Suomilimiitin tarjonta vastaa sinun kysyntääsi, niin siirry samantien Suomiliimiitti lainapalveluun tämän sivun ylälaidasta.

Mikäli taas hakusessasi on vielä suurempi laina tai haluat pidempää takaisinmaksuaikaa, niin suosittelemme sinua tekemään lainavertailun tämän sivuston etusivun kautta. Tällä tavalla pääset sinua parhaiten palvelevan lainantarjoajan jäljille. Tutustu huolella tähän sivustoon ja takaat itsellesi luotettavan ja edullisen lainan.

Sisällysluettelo

Kenelle Suomilimiitti myöntää pikavippiä?
Kuinka suuren pikavipin voin hakea?
Kuinka haen pikavipin?
Mitä minulta veloitetaan lainahakemuksen teosta?
Miksen saannut hyväksyttyä luottopäätöstä?
Suomilimiitti uudistaa markkinoita
Uudistunut ulkoasu
Hinnasto

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi