Vivus laina

Kenelle Vivus lainaa pikavippiä?

Vivus myöntää pikavipin sinulle kun täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20 vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Sinulla on vakituinen kotiosoite Suomessa
  • Omistat nettipankkitunnukset sekä henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän

Paljonko minulle voidaan myöntää pikavippiä?

Uutena asiakkaan voit hakea pikavipin 400€ asti ja saat tämän pikavipin ilman mitään kuluja eli maksat takasiin vain lainaamasi summan ilman kuluja. Vivuksen nykyiset asiakkaat voivat hakea pikavippä maksimissaan 2010€. Takasinmaksuaikaa saat 30 vuorokautta.

Kuinka haen pikavipin?

Pikavippi haetaan tekemällä lainahakemus Vivuksen nettisivujen kautta. Sinne voit siirtyä tämän sivun ylälaidasta löytyvästä nappulasta

Voinko tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi?

Kyllä, lainahakemuksen teosta ei veloiteta mitään kuluja.

Miksi lainahakemus tuli takaisin hylättynä?

Hylätyn lainahakemuksen takana voi olla monia syitä, joten tarkista ensimmäiseksi vaatimukset pikavipin myöntämiseen ja varmista että täytät kaikki ehdot. Voit myös olla yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun ja tiedustella asiaa sitä kautta.

Mikä on Vivuksen menestyksen salaisuus?

Vivus on 4Finance Oy:n omistama lainapalvelu Suomessa. 4Finance tarjoaa lainaratkaisuja monessa maassa, kuten muunmuassa Ruotsissa, Tanskassa ja Iso-Britaniassa.

Tunnettu brandi

Vivus on varmasti yksi tunnetuimmista pikavippi-brandeista Suomessa, sillä se on esillä monessa mediassa. Se onkin palvellut jo satojatuhansia suomalaisia ja varmasti tulee palvelemaan vielä monia muita. Vivuksen menestyksen takana toimii sen erittäin toimiva lainatuote. Vivukselta voitkin hakea pikavippiä 10 -2010€. Uudet asiakkaat ovat kuitenkin rajoitettu ottamaan maksimissaan 400€ pikavipin. Jutun juju onkin siinä että uudet asiakkaat saavat aina ilmaisen ensilainan 400€ asti 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Tämä tarjous on erittäin suositeltava kaikille, joiden pikavipin tarve asettuu näiden kehysten sisään.

Vivus on luotettava lainapalvelu ja sinun tarvitsee täyttää ainoastaan muutama vaatimus, jotta pikavippi voidaan sinulle myöntää. Nämä ovat seuraavanlaiset:

  • Olet vähintään 20 vuotias Suomen kansalainen
  • Sinulla on pysyvä kotiosoite Suomessa
  • Luottotietosi ovat kunnossa eli niissä ei ole luottotietomerkintöjä

Kun ylläolevat ehdot täyttyvät sinun osaltasi, niin pikavipin hakeminen on erittäin vaivaton ja nopea prosessi. Lainahakemuksen täytäy Vivuksen kotisivuilla, jonne voit siirtyä tämän sivun ylälaidasta.

Kun lainahakemuksesi on tarkastettu hyväksyttäväksi, niin rahat siirtyvät normaalisti tilillesi 15 minuutin sisällä. Poikkeuksia ovat kuitenkin POP --pankin sekä Ålandsbankenin tilit, joiden tileille rahojen siirtymisessä kestää 1- 2 pankkipäivää. Vivuksen maksupalvelu on avoinna joka päivä klo 07:00 -- 23:00. Lainahakemuksen voit kuitenkin ihna mihin kellonaikaan tahansa, rahojen maksussa saatta vain mennä seuraavaan aamun jos teet lainahakemuksen aukioloajan ulkopuolella.

Ilmainen pikavippi

Vivus siis tarjoaa uusille asiakkailleen pikavippiä 400€ asti ja tämä ensilaina on aina täysin kuluton ja koroton. Mikäli olet jo Vivuksen asiakas, niin sinulla on mahdollista hakea pikavippi jopa 2010€ asti. Huomaa kuitenkin että näistä pikavipeistä sinulta veloitetaan käsittelykulut ja tälläisissa lainoissa Vivus ei enään olekkaan markkinoiden edullisin. Näin ollen suosittelemme ehdottomasti Vivusta, kun olet ensimmäistä kertaa hakemassa pikavippiä. Mikäli olet jo käyttänyt ensilaina tarjouksen, niin kehotamme sinua tutustumaan myös muihin lainapalveluihin, jotka voit löytää tämän sivuston avulla. Etusivultamme löydät aina kätevästi korottomat pikavipit, joten sieltä on helppo tarkistaa olet käyttänyt hyödyksesi kaikki korottomat lainat.

Vivuksen asiakaspalvelu palvelee sinua joka päivä seuraavanlailla:

Maanataista tiistaihin klo 07:00 -- 23:00

Lauantaisin klo 10:00 -- 18:00

Sunnuntaisin klo 10:00 -- 14:00

Puhelun hinta on 0,76€/min + mpm/pvm

Kaikenkaikkiaan Vivus on varmasti luotettava ja turvallinen vaihtoehto pikavipin hakemiseen ja me suosittelemme sitä varauksetta kaikissa tilanteissa. Suurimman hyödyn Vivuksesta kuitenkin saat käyttäessäsi heidän ensilaina tarjoustaan. Mikäli olet vakuuttunut Vivuksesta niin siirry heti tämän sivun ylälaitaan josta löydät nappulan, minkä kautta pääset siirtymään Vivuksen lainapalveluun. Täytä siellä huolellisesti lainahakemus ja saat rahat tilillesi jo tänään.

Voit myös tarkistaa muut lainaratkaisut tämän sivun avustuksella. Tee lainavertailu tai tutki yksitellen meidän listaamiamme lainapalveluita ja löydät varmasti sinulle mieluisimman lainaratkaisun.

Sisällysluettelo

Kenelle Vivus lainaa pikavippiä?
Paljonko minulle voidaan myöntää pikavippiä?
Kuinka haen pikavipin?
Voinko tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi?
Miksi lainahakemus tuli takaisin hylättynä?
Mikä on Vivuksen menestyksen salaisuus?
Tunnettu brandi
Ilmainen pikavippi

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi