Vertaa yli 20 lainapalvelua.

Hae paras laina 600e heti tilille

Lainaa 600€

Hae paras laina 600€ ilman vakuuksia

Vertaile alapuolelta sinulle sopivin kuukausierä 600€ lainalle. Voit valita takaisinmaksuaikaa monipuolisesti 1-5v tai voit tutustua myös eri lainamuotoihin lyhyemmillä takaisinmaksuajoilla.

Lainasumma

600

Laina-aika

3 vuotta

kuukausierä alkaen 18€/kk

Kilpailutuksen tarjoaa TV:stä tuttu

Omalaina kilpailutus

Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 eri lainatarjousta

Voit itse valita sopivan tarjouksen tai olla valitsematta yhtäkään

Tutustu myös muihin lainavaihtoehtoihin ja päätä itse

Voit myös kokeilla seuraavia lainatapoja.

1. Vaihtoehto

Omalaina

Vertaa lainan hinta jopa 25 eri lainapalvelusta vain yhdellä hakemuksella

2. Vaihtoehto

Ferratum

Avaa jatkuva luottotili, josta voit nostaa aina rahaa heti tilille oman tarpeesi mukaan

3. Vaihtoehto

Rahalaitos

Vertaa parhaat lainat nopeasti kilpailuttamalla ne Rahalaitoksella

600€ lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa

1

Vertaile ensiksi kuukausierän suuruutta erilaisilla takasinmaksuajoilla

2

Tutustu myös muun suuruisiin lainoihin ja vertaile eri vaihtoehtoja

3

Valitse sopvia yhdistelmä ja siirry täyttämään lainahakemus

4

Jää odottamaan, että alat saamaan lainatarjouksia ja valitse niistä sinulle sopivin

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Kuka ja mistä voi hakea 600 € lainan?

Lainaa on varmasti monelle ainakin nimenä tuttu. Aihe kirvoittaa paljon puhetta, ja monella on siitä jokin mielipide. Usein sitä pidetään huonona lainana. Jokaisella lainalla on omat huonot puolensa ja varsinkin silloin, mikäli sitä ei maksa asianmukaisesti takaisin. Parhaimmillaan lainaa tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun arjen rahaongelmiin. Lainalla yleisesti ottaen tarkoitetaan alle 2 000 euron kertalainaa. Se siis maksetaan hakijan tilille kerralla, ja uuden lainan voi hakea vasta sitten, kun aiempi on maksettu kokonaan pois. Tässä tekstissä käsittelemme sitä, mistä 600 euron lainaa kannattaa hakea ja kenelle laina myönnetään.

Lainan etuna on se, että useat lainanhakijat voivat hakea sitä. Usein lainan ottaminen yhdistetään määrältään suureen lainaan. Joskus rahantarve on kuitenkin vähäinen, eikä suurelle lainalle ole tarvetta. Silloin on hyvä tietää, että on olemassa myös pienempiä pikavippejä myöntäviä lainapaikkoja. Niiden avulla lainan saa usein nopeasti, eikä lainahakemukseen täyttämiseen mene kuin muutama minuutti. Lainan ohella toinen suosittu lainamuoto pienemmän lainan ottamiseen ovat erilaiset luottotilit. Myös sen kautta esimerkiksi 600 euron pienlaina on mahdollista hakea. 600 euron lainan hakemista joustoluoton avulla käsitellään myöhemmin tekstissä.

Kuka voi hakea 600 euron lainaa?

600 euron lainan hakeminen on helppoa siinä missä minkä tahansa muunkin lainan. Monessa tilanteessa lainan saaminen on mahdotonta liian pienien kuukausitulojen takia. Pikavipissä tämä ongelma ei ole kovin suuri, sillä myönnettävät lainasummat ovat verrattain pienet. Joissain tapauksissa jopa Kelan maksama etuus on riittävän suuri, jotta lainan saaminen on mahdollista. Lainan saamiseksi rahoituslaitokset asettavat tiettyjä ehtoja, jotka vaihtelevat eri lainapaikkojen välillä. Tässä kuitenkin yleisesti pätevät ehdot: hakijan tulee olla täysi-ikäinen, hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa ja hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, sillä mahdollinen maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle.

Mistä voidaan hakea lainaa?

Muun muassa seuraavat lainapaikat myöntävät 600 euron pikavippejä: Ege.fi ja Laina.fi. Suomalainen pikavippeihin perehtynyt rahoituslaitos Ege.fi tarjoaa 600 euron lainaa 49,95 % todellisella vuosikorolla. Se on siis lukema, joka pitää sisällään kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset. Takaisinmaksuaikaa lainalle tarjotaan kuusi kuukautta. Pidempää laina-aikaa tarvitsevan on hyvä kääntyä Laina.fi:n puoleen. Palvelu nimittäin tarjoaa lainalle peräti kahden vuoden laina-ajan. Tällöin kuukausilyhennyksen määrä on ainoastaan 35,66 euroa. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,80 %. Näiden lisäksi pientä kertalainaa myöntäviä rahoituslaitoksia on lukuisia. Pientä vertailua onkin hyvä tehdä ennen lainan ottamista, jotta oman lainan saa mahdollisimman edullisesti.

Lainaa joustavasti

Kuten jo aiemmin mainitsimme, voi 600 euron lainan saada myös joustavassa muodossa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainahakemuksen yhteydessä hakijalle avataan luottotili, josta lainaa voi nostaa aina, kun sille on tarve. Voit siis nostaa tarvitsemasi 600 euroa, jonka jälkeen voit vielä myöhemmin nostaa lisää lainaa oman luottorajasi puitteissa. Pelkkä tilin avaaminen on ilmaista, ja kuluja koituu ainoastaan nostetusta luotosta. Esimerkiksi Ferratum myöntää 2 000 euron luottorajalla ja joustavalla laina-ajalla varustettuja luottotilejä. Uusille asiakkaille se tarjoaa ensimmäisen noston ilmaiseksi sekä 30 päivää korkovapaata maksuaikaa. Voit siis saada 600 euron lainan ilman korkoa!

Mitä on hyvä tietää ennen lainan ottamista?

Eri rahoituslaitosten myöntämissä lainoissa on suuresti eroja esimerkiksi koron ja palvelumaksujen määrässä. Edellisessä osiossa esittelemämme Ferratumin todellinen vuosikorko on maksimissaan 216,20 %. Summa on siis huomattavasti suurempi kuin perinteisissä pikavipeissä. Lainoja olisi hyvä vertailla keskenään ennen sen ottamista. Helppoa tapa vertailla laina on käyttää siihen perehtynyttä vertailusivua. Sen avulla löydät itsellesi edullisimman lainan nopeasti. On myös hyvä pitää mielessä, että lainan kokonaishintaan vaikuttaa palvelumaksujen ja koron lisäksi laina-aika. Pitkä laina-aika nimittäin korottaa lainan kokonaiskustannuksia, koska silloin maksat pidemmän aikaa korkoa ja muita kuluja.

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi