Vertaa yli 20 lainapalvelua.

Hae sopivin 700€ laina netistä

Lainaa 700€

Vertaile parhaat lainat 700€

Kun haet 700€ lainaa, niin niiden hinnoissa alkaa olla jo huomattavia eroja. Voit alapuolelta verrata alustavaa kuukausierän suuruutta ja siirtyä tämän jälkeen tekemään lainahakemusta jolla saat jopa yli 20 lainatarjousta.

Lainasumma

700

Laina-aika

3 vuotta

kuukausierä alkaen 21€/kk

Kilpailutuksen tarjoaa TV:stä tuttu

Omalaina kilpailutus

Vertailemalla voit saada todennäköisesti paljon halvempaa lainaa kuin ilman vertailua

Haet lainaa varmasti luotettavasta lainapalvelusta

Vertaileminen on nopeaa ja helppoa

Voit myös kokeilla seuraavia lainatapoja.

1. Vaihtoehto

Omalaina

Vertaa lainan hinta jopa 25 eri lainapalvelusta vain yhdellä hakemuksella

2. Vaihtoehto

Ferratum

Avaa jatkuva luottotili, josta voit nostaa aina rahaa heti tilille oman tarpeesi mukaan

3. Vaihtoehto

Rahalaitos

Vertaa parhaat lainat nopeasti kilpailuttamalla ne Rahalaitoksella

Näin kilpailutat parhaan lainan 700e

1

Ensimmäiseksi valiste haluamasi takaisinmaksuaika lainalaskurimme avulla

2

Täytä lainahakemus yhteityökumppanimme Omalaina.fi sivustolla

3

Odota että alat saamaan lainatarjouksia jopa vain minuuttien päästä lainahakemuksen tekemisestä

4

Valitse paras laina ja hae lainaa

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Kuka ja mistä voi hakea 700 € lainan?

Joskus elämässä saattaa tulla eteen tarve juuri 700 euron suuruiselle pikalainalle. Ehkäpä tärkeä kodinkone hajosi tai rahat upposivat yllättäviin menoihin, ja tarvitset apua vuokranmaksuun. Tai ehkä yksinkertaisesti olet vain törmännyt vaikkapa niin hyvään lomatarjoukseen, että haluat saada matkan varattua itsellesi heti. Vai tarvitsetko vaikkapa uuden tietokoneen töitä tai kouluhommia varten? Sillä ei ole väliä, mikä on syysi 700 euron lainan tarpeelle, sillä kulutusluottoja ja pikalainoja myöntävät yritykset eivät kysele syitä lainan hakemiselle. Suurimmalla osalla luotonmyöntäjistä on valikoimassaan 700 euron laina, sillä useimmiten tarjolla olevat lainasummat vaihtelevat 50--2 000 euron välillä.

Etsiessäsi 700 euron lainaa saatat törmätä useisiin erilaisiin lainatermeihin. Lainaa saatetaan mainostaa esimerkiksi tililuottona, joustoluottona tai lainatilinä. Erilaisten termien ei kuitenkaan kannata antaa liikaa hämmentää, sillä kaikki edellä mainitut ovat eri muotoisia kulutusluottoja. Kulutusluotolla tarkoitetaan vakuudetonta, yleensä lyhytaikaista ja pienehköä lainaa. Juuri 700 euron suuruista lainaa tarjoavat esimerkiksi SaldoLimiitti, Vivusjousto, Credit24, Lendo, Ferratum, Risicum, Lainasto, Ostosraha ja Suomilimiitti. Eikä tässä ole vielä edes puolet 700 euron lainaa tarjoavista yrityksistä. Vaihtoehtoja löytyy lähes rajattomasti, ja myös 700 euron vippien ehdot vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä suuresti, joten ennen lainan ottamista kannattaa suorittaa vertailua.

Kuka voi hakea 700 euron lainaa?

Ehdot 700 euron lainan saamiseksi riippuvat täysin luotonmyöntäjästä ja voivat vaihdella suurestikin eri yritysten välillä. Kaikille 700 euron lainoja myöntäville yrityksille on kuitenkin yhteistä se, että lainoja ei myönnetä alle 18-vuotiaille. Alaikäinen ei siis voi hakea lainaa ollenkaan, sillä Suomen laki kieltää lainojen myöntämisen alle 18-vuotiaille. Jotkin luotonmyöntäjät saattavat vaatia hakijalta myös tätä korkeampaa ikärajaa. Yleensä ikärajat vaihtelevat 18 ja 21 vuoden välillä 700 euron vippiä haettaessa. Kaikista yleisimmin käytössä oleva ikäraja on 20 vuotta. Lisäksi lähes jokainen luotonmyöntäjä vaatii, että hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.

Onko 700 euron lainalle tulorajoja?

Lain mukaan pikalainaa saa myöntää vain henkilöille, joilla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla ei ole minkäänlaisia säännöllisiä tuloja, on hyvin suuri riski, ettei lainaa saada maksettua takaisin, ja hakijalle aiheutuu maksuhäiriömerkintä. Lainaa hakeville tehdään luottoluokitus, jonka avulla arvioidaan hakijan maksukyky. Tämä luokitus määrittää sen, annetaanko lainaa ollenkaan, kuin myös sen, minkälaisen koron lainalle saa. Jos talous on hyvin hoidettu ja tulot vakaat, 700 euron lainan saa varmasti. Tuloraja 700 euron vipin myöntämiseksi vaihtelee luotonmyöntäjästä riippuen. Melko yleisesti hakijoilta vaaditaan vähintään 1 200 euron kuukausituloja.

Miten löydän edullisimman 700 euron vipin?

Edullisimman ja parhaiten itsellesi sopivan 700 euron pikalainan löydät vertailemalla eri luotonmyöntäjiä. Voit suorittaa vertailua joko itse tai hyödyntämällä jotakin netin pikavippivertailuista. Vertailupalvelut vertailevat puolestasi jopa kymmeniä eri luotonmyöntäjiä, ja saat kätevästi poimittua päältä parhaat tarjoukset. Lainoja vertaillessa kannattaa muistaa, että pelkkä nimelliskorko ei kerro vielä juuri mitään lainan kalleudesta tai edullisuudesta. Paremman pohjan vertailulle antaa todellinen vuosikorko, jossa on otettu huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut. Parhaimmillaan saatat löytää luotonmyöntäjän, joka tarjoaa ensilainaa ilman minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Jos tällainen tarjous osuu eteesi, kannattaa siihen ehdottomasti tarttua.

Mitä ottaa huomioon ennen 700 euron lainan ottamista?

Jo ennen 700 euron lainan hakemista kannattaa suunnitella sitä, millä tahdilla saat maksettua lainan pois tai onko sen maksu tuloillasi edes ylipäätään mahdollista. Parhaiten saat tämän selville laskemalla kuukausittaiset tulosi ja menosi ja katsomalla, kuinka paljon näiden erotuksesta jää ylimääräistä rahaa lainan takaisinmaksuun. Takaisinmaksu voi joissain paikoissa onneksi onnistua hyvin hitaallakin tahdilla. 700 euron suuruisten lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat kuukaudesta jopa pariin vuoteen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän tulet yleensä kuluttaneeksi rahaa korkoihin sekä muihin kuluihin. Laina kannattaa siis pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman pikaisesti.

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi