Nopea lainahakemus.

Kilpailuta paras laina 800€ ilman vakuuksia

Lainaa 800€

Vertaa paras laina 800€

Kun haet lainaa 800€, niin aletaan puhumaan jo melko suurista eroista lainapalvelujen välillä. Tämän takia laina kannattaa aina vertailla. Voit aloittaa vertailun alapuolelta käyttämällä lainalaskuriamme joka antaa sinulel alustavan hinnan haluamallesi lainalle.

Lainasumma

800

Laina-aika

3 vuotta

kuukausierä alkaen 24€/kk

Kilpailutuksen tarjoaa TV:stä tuttu

Omalaina kilpailutus

Vertailemalla saat lainatarjouksen jopa 25 eri paikasta vain yhdellä lainahakemuksella

Lainan hakeminen näin on nopeaa ja turvallista

Voit itse päättää hyväksytkö yhtään lainahakemusta vai et

Voit myös kokeilla seuraavia lainatapoja.

1. Vaihtoehto

Omalaina

Vertaa lainan hinta jopa 25 eri lainapalvelusta vain yhdellä hakemuksella

2. Vaihtoehto

Ferratum

Avaa jatkuva luottotili, josta voit nostaa aina rahaa heti tilille oman tarpeesi mukaan

3. Vaihtoehto

Rahalaitos

Vertaa parhaat lainat nopeasti kilpailuttamalla ne Rahalaitoksella

Paras tapa kilpailuttaa 800€ laina

1

Vertaile sopiva takaisinmaksuaika ja kuukausierä lainalaskurimme avulla

2

Siirry täyttämään lainahakemus

3

Alat vastaanottamaan lainatarjouksia eri lainapalveluista

4

Päätä itse onko jokin näistä tarjouksista tarpeeksi hyvä ja hae lainaa

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Kuka ja mistä voi hakea 800 € lainan?

Suomessa pienlainasta puhuttaessa tarkoitetaan alle 2 000 euron lainoja. Pienlainaa hakeakseen henkilön täytyy olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen nuhteettomilla luottotiedoilla. 800 euron pienlaina ei nimestään huolimatta ole kovinkaan pieni lainasumma, ja lainaa täytyy hakea esimerkiksi joustoluottoa tarjoavalta lainayhtiöltä. Joustoluottoa hakiessa kuluttajalle myönnetään esimerkiksi 2 000 euron nostoraja, jolta hakija nostaa itse haluamansa 800 euroa omalle tililleen. Lainan takaisinmaksuaikataulu, korko ja mahdolliset kulut perustuvat hakijan omiin kuukausittaisiin tuloihin, mahdollisiin entisiin velkoihin ja lainannoston määrään. Kuluttajan on hyvä miettiä oma maksukykynsä jo ennen lainanhakua, eli haluaako hän maksaa lainansa mahdollisesti kerralla vai monessa erässä.

Ennen lainanhakua on hyvä vertailla lainantarjoajia keskenään. Lainayhtiöiden korot ja mahdolliset kulut saattavat erota toisistaan, ja varsinkin pitkäaikaista maksuaikataulua luodessa on hyvä valita itselleen paras lainayhtiö. Jos lainojen vertailu tuntuu hankalalta, voi vertailun suorittaa netissä toimivissa lainojen vertailupalveluissa, esimerkiksi osoitteessa vertaa.fi. Sivustolle täytetään omat tiedot, tulot ja menot, ja palvelu etsii käyttäjälle parhaan lainantarjoajan. Itse lainayhtiön hakukaavakkeen täyttö on usein hyvin yksinkertaista. Hakija antaa tarvittavat tiedot itsestään ja lähettää hakemuksen. Heti lähettämisen jälkeen hakija saa tiedon mahdollisesta myöntävästä päätöksestä. Lopullinen sopimus lähetetään hakijalle yleensä sähköpostitse allekirjoitettavaksi.

Ferratum Money

Ferratum Money tarjoaa täysin ilmaista 800 euron lainaa ensilainaajalle. Hakijan ollessa jo aiemmin asiakkaana Ferratumilla, hänelle myönnetään normaalien lainaehtojen mukainen laina. Ensilainaajalle ensinoston kulut, luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksut ovat täysin ilmaisia. Hakijalla on 30 vuorokautta aikaa maksaa lainansa takaisin, muussa tapauksessa laina siirtyy normaalin maksusuunnitelman mukaiseksi. Ferratumissa nostojen nostopalkkio on ensimmäisen lainan yhteydessä 0 % aina 2 000 euroon asti. 800 euron lainalle voi saada maksuaikaa 14 kuukautta. Ensimmäiset 13 kuukausierää hakija maksaa 100 euroa, ja viimeisenä hän kuittaa loppusumman 96,84 euroa. Lainan kokonaiskustannus on 1396,84 euroa.

Ege.fi

Lainayhtiö Ege.fi tarjoaa kuluttajalle 800 euron lainaa kertamaksuna tai kuukausierissä maksettavaksi. Maksuaika lainalle määräytyy aina lainasumman mukaan kahdesta kuukaudesta enimmillään vuoteen. Egen lainan korot ja kulut ovat äärimmäisen kilpailukykyisiä lainayhtiöiden joukossa. Lainaa saadakseen henkilön on oltava vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen nuhteettomilla luottotiedoilla. Palvelun nimelliskorko on 0,00 % ja todellinen vuosikorko voi maksimissaan olla 50 %. Parhaimmillaan myönnetty laina voidaan saada luottotilille puolessa tunnissa, mutta omasta pankista riippuen aikaa voi mennä enintään kaksi vuorokautta. Ege.fi on erittäin hyvä vaihtoehto, jos hakija etsii selkeää ja nopeaa takaisinmaksusuunnitelmaa kohtuullisella korolla.

Saldo

Lainayhtiö Saldo myöntää asiakkaalleen joustoluoton eli SaldoLimiitin. Nostorajana 800 euron lainalle Saldolla on 2 000 euroa. Hakijan saadessa myönteisen lainapäätöksen, rahat siirretään välittömästi hänen Saldotililleen. Kuluttaja päättää itse, nostaako koko lainan yhdellä kerralla vai monella erillisellä kerralla. Jatkossa lainannosto tapahtuu tekstiviestitse tai MySaldo-palvelussa. Laskunmaksut tapahtuvat myös helposti MySaldo-palvelun kautta. Takaisinmaksu onnistuu joko minimilyhennyserillä tai suurempia summia maksaen. Kuukausierän suuruus muodostuu aina hakijan henkilökohtaisen tilanteen ja nostetun summan mukaisesti. Ensinosto palvelussa on suoritettava kello 07.00 -- 23.00 välillä, jonka jälkeen hakija on oikeutettu nostamaan rahaa mihin kellonaikaan tahansa.

Eurolimiitti

Lainayhtiö Eurolimiitti myöntää 800 euron lainan enintään 3 000 euron nostorajalla. Hakija nostaa itse haluamansa summan omalle pankkitililleen. Eurolimiitin luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksut ovat ilmaisia, ja nostokulua palvelulla on 15 %. Hakijalla on alussa noin 30 vuorokautta korotonta takaisinmaksuaikaa, jolloin hän voi halutessaan maksaa koko lainan takaisin. Yhtiössä on mahdollisuus myös yhteensä kolmen kuukauden maksuvapaisiin. Minimissään maksuaikaa lainalleen voi saada 3 kuukautta, ja maksimissaan laina-aika on 56 kuukautta. Palvelun todellinen vuosikorko voi suurimmillaan olla 435,03 %. Minimikuukausilyhennys on 10 % lainasaldosta, mutta vähintään summa on 50 euroa. Nimellinen vuosikorko on 71,88 %.

Miten lainanhaku tapahtuu?

Lainanhaku vuonna 2019 on helppoa ja vaivatonta. Hakeakseen lainaa henkilön on oltava täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa. Rahoitusyhtiöitä on markkinoilla suhteellisen paljon ja hakijan kannattaa kiinnittää huomiota lainantarjoajan ehtoihin aina ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Hakija pääsee helpoimmalla vertailemalla lainantarjoajia keskenään esimerkiksi netissä lainojen vertailua tarjoavan palvelun kautta. Vertailupalvelussa hakijalle etsitään paras mahdollinen lainantarjoaja juuri hänen omaa lainantarvettaan ja maksukykyä silmällä pitäen.

Oma maksukyky ja lainantarjoajien vertailun edut

Lainaa hakiessa kuluttajan täytyy ensiksi miettiä haluamansa lainamäärä. Otetun lainan täytyy olla sopiva hakijan maksukykyä ajatellen. Valtaosa rahoitusyhtiöistä tarkistaa hakijan maksukyvyn sähköisellä Instantor-tunnistuksella. Hakijan on jo valmiiksi mietittävä mahdollinen kuukausierä, johon hän on valmis sitoutumaan koko maksuajaksi. Pientä lainaa halutessaan henkilö voi myös hakea kertamaksuista lainaa, jonka hän maksaa takaisin kerralla noin 30 vuorokauden maksuaikataululla. Kertamaksuisen lainan kuukausierän mahdollisesti ylittyessä hakijalle laaditaan normaalin maksusuunnitelman mukainen laina.

Ollessaan varma omasta maksukyvystään, lainanhakijan seuraava askel on lainojen vertailu. Rahoitusyhtiöiden korot ja mahdolliset kulut saattavat poiketa toisistaan ja hakijan haluamalla lainalla voi olla suuria kokonaiskustannuseroja yhtiöiden välillä. Lainojen vertailu voi tuntua hankalalta, varsinkin jos lainan rakenne itsessään ei ole hakijalle tuttu. Hakija pääsee luultavasti helpoimmalla käyttämällä lainojen vertailuun tarkoitettua palvelua. Palveluun lähetetään vastaava hakukaavake kuin itse lainaa hakiessa ja palvelu etsii hakijan kannalta parhaimmat vaihtoehdot.

Lainanhaku ja mahdollinen lainan myöntäminen

Löydettyään itselleen sopivan rahoitusyhtiön, hakija lähettää lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen ja lähetys tapahtuu yleensä rahoitusyhtiön kotisivuilla. Osa yhtiöistä tarjoaa myös tekstiviestitse haettavaa lainaa, tämä on mahdollista yleensä vain pientä lainaa hakiessa. Rahoitusyhtiön todetessa hakijan maksukyvyn riittäväksi, yhtiö lähettää sähköpostitse alustavan lainasopimuksen. Hakijan hyväksyttyä ja mahdollisesti allekirjoitettua sopimuksen, rahoitusyhtiö siirtää lainan hakijan tilille mahdollisimman nopeasti. Useimmissa tapauksissa laina siirretään välittömästi tai saman päivän aikana. Enimmillään siirtoon voi mennä yleensä kaksi vuorokautta.

Jos hakijan maksukykyä epäillään, häntä pyydetään todistamaan oma maksukyky esimerkiksi palkkaerittelyn tai vakituisen työn jatkumisesta kertovan sopimuksen lähettämisellä. Lähes kaikki rahoitusyhtiöt hyväksyvät esimerkiksi älypuhelimen kameralla otetun kuvan paperista, jossa hakijan maksukyky varmistuu. Kuva on helppo ja nopea lähettää sähköpostilla tai osassa tapauksista jopa WhatsApp-palvelun kautta. Tarkempien tietojen tarkistamisessa saattaa mennä muutama päivä, yhtiön kiireestä ja asiakkaan tiedoista riippuen. Maksuyhtiö ilmoittaa lainapäätöksestä välittömästi päätöksen tehtyään.

Esimerkkejä turvallisista lainantarjoajista

Rahoitusyhtiö Ferratum Money tarjoaa edullista lainaa yhtiöstä ensimmäistä kertaa lainaavalle. Ensilainaajan etuihin kuuluu koroton 30 vuorokauden laina-aika. Hakijalla on mahdollisuus maksaa yhtiölle takaisin lainaamansa summa täysin korottomana ja kuluttomana, jos hän maksaa sen ajallaan. Aiemmin hakeneille henkilöille esimerkiksi 300 euron pikalainalle tulee kokonaiskustannukseksi 361,81 euroa tai vaihtoehtoisesti kuukausierissä maksaen 100 euroa kolmen kuukauden ajan, neljäs erä kattaa lainan loppuvelkasaldon. Ferratum Moneyn minimi kuukausilyhennys on 10 % lainasaldosta.

Rahoitusyhtiö Ege.fi tarjoaa hakijalle lainaa 10 -- 2 800 euroa. Hakijan takaisinmaksuaika määräytyy lainatun summan mukaisesti. Laina-aikaa on mahdollista saada kahdesta kuukaudesta yhteen vuoteen. Ege ei vaadi hakijalta takaajaa tai mahdollista vakuutta. Palvelun korot ja kulut ovat hyvin kilpailukykyisiä lainayhtiöiden joukossa. Palvelun nimelliskorko on 0,00% ja todellinen vuosikorko voi maksimissaan olla 50%. Hakija maksaa kuluja vain tekemistään rahanostoista. Hakemuksen käsittely on nopeaa ja hakija voi saada lainan tililleen puolessa tunnissa.

Kenelle laina on hyvä ratkaisu?

Laina on hyvä ratkaisu henkilölle, jolla on hetkellinen, yllättävä rahantarve. Hakijan täytyy olla varma omasta maksukyvystään ja tietää voivansa maksaa lainatun summan maksuaikataulun mukaisesti takaisin. Varsinkaan pienlaina ei ole koskaan pysyvä ratkaisu, sillä otettu laina muuttuu velaksi sen myöntämishetkellä. Jos hakijan elämässä tulee tilanne, joka vaarantaa kuukausittaiset tulot ja hakijan on vaikea selviytyä lainanlyhennyksestä, voi olla viisasta hakea lainaa suoraan pankista pienemmällä korolla ja maksaa entiset velat pois.

@ Copyright2021 https://www.kilpailutalaina.fi